Το Budapest Cafe βρίσκεται στο Chengdu της Κίνας και σχεδιάστηκε από το Studio Biasol της Μελβούρνης, με μια ξεκάθαρη έμπνευση από το μοναδικό οπτικό στυλ του Wes Anderson. 

Η διακόσμηση του καφέ μπαρ είναι φρέσκια και σύγχρονη, με μια ιδέα που βασίζεται σε παστέλ χρώματα. Το εσωτερικό του καφέ έχει σχεδιαστεί με καθαρά και εύκολα γεωμετρικά σχήματα, με αναφορά στην αισθητική του Memphis αλλά σε μαλακές και παστέλ αποχρώσεις. Άλλωστε, ένα καλό εσωτερικό design, έχει μια σαφή και ισχυρή ιδέα πίσω από το σχεδιασμό του. Πράγματι, το design αυτής της καφετέριας στην Κίνα είναι σίγουρα ένα καλό παράδειγμα.

Τα μαλακά παστέλ πράσινα ταιριάζουν με μερικά πιο σκούρα που μοιάζουν με  πράσινα δάση. Το Celadon είναι μια ξεχωριστή απόχρωση ανοιχτού πράσινου χρώματος εμπνευσμένη από τα κινεζικά τζάμια, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτή μια ισχυρή σχέση μεταξύ του design και της τοποθεσίας. Το πράσινο χρώμα ταιριάζει, επίσης, με το χρυσό ροζ και το παστέλ ροζ: η τουαλέτα είναι συνολικά ροζ και είναι εκπληκτική. Στη συνέχεια τα χρώματα συνδυάζονται με μονόχρωμο μάρμαρο και έγχρωμο μωσαϊκό.