Την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία του το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο σε αριθμό ξενοδοχείων. Η επένδυση θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.

exterior-wyndham-grand-athens

Παράλληλα η επένδυση θα αναβαθμίσει την πλατεία Καραϊσκάκη, όπως και την ευρύτερη περιοχή  μετατρέποντάς την σε έναν ολοκαίνουργιο προορισμό εντός της πόλης.

Το Wyndham Grand Athens θα είναι το μεγαλύτερο, νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα, έτοιμο να προσφέρει προσιτή πολυτέλεια στην καρδιά της πόλης, αφού θα προσφέρει εκλεπτυσμένη διαμονή και εξέχουσες υπηρεσίες σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, περιλαμβάνονται το εστιατόριο FOS και το SILK Lounge Bar στο ισόγειο, ένα εντυπωσιακό roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ. στον 9ο όροφο με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα.

fos-all-day-restaurant

Το εστιατόριο «Fos» στο αίθριο του ξενοδοχείου θα προσφέρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με άρωμα Ελλάδας και  είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης, ενώ παράλληλα θα σερβίρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Το lounge bar «Silk» θα προσφέρει χαλαρωτική ατμόσφαιρα και θέα στην Πλατεία Καραϊσκάκη καθιστώντας το ταιριαστό για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ θα σερβίρονται σνακς. Το «Above» Roof top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη θα αποτελέσει ιδανικό σημείο για χαλάρωση και απόλαυση της Αθήνας με ethnic street food, γεύσεις από όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα καθώς και signature cocktails από έμπειρο mixologist barman.

img_3421       img_3484-1

img_3465       img_3475

Υπενθυμίζεται ότι το development και management του Wyndham Grand Athens έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Επισημαίνεται ότι οι συντονισμένες ενέργειες από την έμπειρη ομάδα συνεργατών της Zeus International έχουν ήδη επιταχύνει τις εργασίες με αποτέλεσμα το άνοιγμα του ξενοδοχείου να έχει μεταφερθεί νωρίτερα, την 1η Δεκεμβρίου 2016, αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί.

above-roof-top-bar-restaurant

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία της Wyndham Group Hotel αντικατοπτρίζεται μέσω του green policy που εφαρμόζεται στην κατασκευή, με χρήση eco friendly υλικών και led φωτισμού που συμβάλει στην κατά 30% εξοικονόμηση ενέργειας.

O Γεώργιος Μαργαρίτης, Γενικός Διευθυντής του Wyndham Grand Athens, δήλωσε: «Το Wyndham Grand Athens, δεν θα είναι ακόμη ένα ξενοδοχείο αλλά μία νέα μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη της Αθήνας. Η διεθνής εμπειρία της Zeus International και το όνομα της Wyndham Hotel Group αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για το νέο ξενοδοχείο».

Ο Θεόδωρος Κάτσος, Διευθυντής Πωλήσεων του Wyndham Grand Athens, σημείωσε ότι: «Μέσα από την μεγάλη διαθεσιμότητα δωματίων και τις ξεχωριστές υπηρεσίες (τουρισμού, εταιρικές, διακοπών, συνεδρίων) στόχος μας είναι να προσελκύσουμε όλα τα είδη επισκεπτών προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.»