Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright FranchiseΤο μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων & καφέ στην Ελλάδα προσφέρει με ζεστασιά πίτες, καφέ, μικρογεύματα και ροφήματα, αφήνοντας στον πελάτη την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης, ανταποκρινόμενο πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για το πιονόστιμο, γρήγορο, αλλά και ποιοτικό διάλλειμα της ημέρας!

Αξιοποιώντας την εμπειρία 39 ετών στην αγορά εστίασης και τη 17χρονη εμπειρία στο χώρο του franchise, το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright έχει όραμανα προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων στους περισσότερους από 100.000 πελάτες που το επισκέπτονται καθημερινά και το έχουν αναδείξει ως μια άκρως επιτυχημένη αλυσίδα που αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα αποτελείται από περίπου 250 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Αλβανία.

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία και την συσσωρευμένη γνώση, η εταιρεία παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες της franchisees, πριν και μετά τη συμφωνία συνεργασίας, επενδύοντας συνεχώς στην βελτιστοποίηση ενός αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική της δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων και αποδοτικότερων συνθηκών συνεργασίας, αντίστοιχα. Γεγονότα, που ανέδειξαν το 2010 τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. ΒλάσσηΓεωργάτο, σε Best Franchise Leader, ενώ η εταιρεία αναδείχθηκε το 2009 ως ο δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best FranchiseWorkplace) και το 2008 ως το δίκτυο με την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση (BestInternal Organization).

Το πρωτοποριακό μοντέλο καταστήματος, στο οποίο συνυπάρχουν οι κατηγορίες του take-away food και του take-away coffee και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση για μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

Περισσότερες Πληροφορίες για Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright Franchise