της Δήμητρας Μανιφάβα, kathimerini.gr*

 everest Franchise Flocafe Franchise Goody's, everest, Flocafe, La Pasteria Franchise La Pasteria Franchise

Μέσα από την αναβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων, τους αυτοκινητοδρόμους, αλλά και τα εμπορικά κέντρα, ουσιαστικά μέσα από τα σημεία αυξημένης τουριστικής κίνησης, περνά η ανάπτυξη του κλάδου εστίασης της Vivartia. Η στόχευση στα παραπάνω σημεία που έγινε το 2017 θα συνεχιστεί και το 2018 με νέες επενδύσεις.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2018 θα ολοκληρωθεί η δημιουργία καταστημάτων της Vivartia σε τέσσερις ΣΕΑ (Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών), κάτι που σημαίνει ότι ο όμιλος θα έχει πλέον συνολική παρουσία σε 26 ΣΕΑ με 14 Olympus Plaza/everest και 12 Goody’s Burger House/Flocafe Espresso Room, καλύπτοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο τμήμα των κεντρικών οδικών αξόνων της χώρας.

Το νέο έτος θα συνεχιστεί επίσης η ανακαίνιση υφιστάμενων, αλλά και η δημιουργία νέων καταστημάτων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί στη Frapport. Μάλιστα, στα αεροδρόμια έχουν αναπτυχθεί και νέα σήματα από την Vivartia και συγκεκριμένα το Megusto, το Juice Box και το Vintage Food Trucks. Το 2018 ο όμιλος προγραμματίζει την ενίσχυση της παρουσίας του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με τα σήματα Goody’s Burger House και Megusto, καθώς και με τα νέα It’s all Greek και Street Food.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: kathimerini.gr