Από το 1965 στη Νέα Σμύρνη μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει πολλά: Η αφοσίωση σε ένα ξεκάθαρο όραμα, η ανώτατη επαγγελματική τεχνογνωσία, και κυρίως η αμετακίνητη προσήλωση σε έναν αυθεντικό τρόπο ζωής και δουλειάς, αυτό που λένε «my way», έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια το όνομα Δρακούλης σε κυρίαρχο brand name.

Το κρεοπωλείο του Σταύρου Δρακούλη στην πλατεία Σκατζουράκη στη Νέα Σμύρνη, πέρασε πριν από 35 περίπου χρόνια στον δεκαεξάχρονο γιο του. Προίκα του πολύ νεαρού τότε Στράτου, μία πελατεία πιστή στην υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, σε ένα κρεοπωλείο γνωστό πέρα από τα στενά πλαίσια της γειτονιάς. Σύντομα ο νέος ιδιοκτήτης θα αποδεικνυόταν ένας χαρισματικός οραματιστής που θα έβαζε την προσωπική του σφραγίδα σε κάθε πτυχή της δουλειάς του, μέσα από μία σειρά καινοτόμες ενέργειες:

•Φέρνει στο τραπέζι μας το θρυλικό Kobe beef από ιαπωνικό μοσχάρι κόμπε και το διάσημο Matsusaka beef.

•Παντρεύοντας το πάθος του για το κρέας με αυτό για τη μουσική, ο Στράτος Δρακούλης αρχίζει να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία, στην οποία τα καλύτερα προϊόντα κρέατος από όλο τον κόσμο συνδυάζονται με τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής, για να μεταμορφώσουν το κρεοπωλείο Drakoulis σε σημείο συνάντησης κι επίκεντρο συζήτησης.

•Προκειμένου να ικανοποιήσει την ολοένα αυξανόμενη πελατεία που αναζητούσε εδώ την άψογη ποιότητα σε προσιτές τιμές, ο Στράτος Δρακούλης μεταφέρει το κατάστημά του σε νέο χώρο, στη Βούλα. Εδώ είναι που θα φυτρώσει η ιδέα για το επόμενο βήμα. Στο χαμηλότερο επίπεδο του καταστήματος στη Βούλα ανοίγει ο χώρος του πρώτου εστιατορίου, όπου η ξεχωριστή ατμόσφαιρα των κρεοπωλείων συνδυάζεται με μια ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία. Ακολουθούν η Κηφισιά και το Κολωνάκι. Με το όνομα Dry & Raw, τα εστιατόρια Drakoulis προσφέρουν κάτι μοναδικό: Το πάντρεμα μεσογειακών γεύσεων με την ιαπωνική κουζίνα, μέσα από κορυφαίες επιλογές κρέατος από όλο τον κόσμο.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια του νέου κρεοπωλείου Drakoulis στην Χαριλάου Τρικούπη 96 στην Κηφισιά φέτος τον Μάη, το καλοκαίρι του 2023 τα Drakoulis Dry & Raw βρίσκουν έναν νέο χώρο για να ξεδιπλώσουν τη μοναδική εμπειρία γεύσης που έχει πλέον φανατικό κοινό. Σειρά έχει η Μύκονος, όπου το πολυαναμενόμενο opening του Dry & Raw έχει γίνει ήδη θέμα συζήτησης ανάμεσα στους γευσιγνώστες επισκέπτες του νησιού. Τα χειροποίητα chorizo, οι παλαιωμένες T-bone, το Black Angus παστίτσιο, βρίσκουν το χώρο τους στην καρδιά της Χώρας, και το concept Dry&Raw είναι έτοιμο να γράψει άλλη μία σελίδα αυθεντικής και πολυβραβευμένης ιστορίας.

DRAKOULIS DRY & RAW

Dry & Raw Βούλα – Βασ. Παύλου 103, Βούλα 16673, 210 8955655
Dry & Raw Κηφισιά – Πεντέλης 1, Κηφισιά 14561, 210 7548348
Dry & Raw Κολωνάκι – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 14, Κολωνάκι 10674, 210 7221188
Dry & Raw Μύκονος – Αγίας Κυριακής, Μύκονος, 84600, 22890 22177
DRAKOULIS BUTCERIES
Βούλα-Βασιλέως Παύλου, 103, Βούλα 16673, 210 8955655
Κηφισιά- Χαριλάου Τρικούπη 96 & Γορτυνίας, Κηφισιά, 14563, 211100034