Απολαυστική εμπειρία παγωμένου καφέ με τον μοναδικό τρόπο των Starbucks 

Ηλιόλουστοι ουρανοί, θάλασσα και οι πιο δροσιστικοί καφέδες από τα Starbucks θα πλημμυρίσουν τις στιγμές μας καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Ανακαλύψτε απεριόριστες επιλογές από έντονο και πολύπλοκο προφίλ σε απαλό και γλυκό ανάλογα με τον τύπο και ποικιλία καφέ, τη μέθοδο παρασκευής του, καθώς και τα συνοδευτικά επιλογής μας (γάλα, σιρόπι, topping κλπ.) έρχονται για να μας τονώσουν και να μας αναζωογονήσουν.

Εμπνευστείτε για μοναδικά δροσιστικές γεύσεις καφέ:

Cold Brew – η καινοτόμα πρόταση για κρύο καφέ:

  • Starbucks Cold Brew: Χρειάστηκαν περισσότερες από 65 προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο χαρμάνι για την ιδιαίτερη αυτή παρασκευή καφέ, που απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Αξιοποιώντας τον χρόνο – παρά τη θερμότητα – μέσω της αργής εκχύλισης φρέσκου αλεσμένου καφέ σε κρύο νερό για 20 ώρες, επιτυγχάνεται μια φυσικά γλυκιά & βελούδινα απαλή γεύση λόγω της χαμηλής οξύτητας, διατηρώντας παράλληλα γεμάτο σώμα. Το χαρμάνι αυτό συνδυάζει αρμονικά κόκκους καφέ από την Κολομβία που προσδίδουν νότες σοκολάτας με Αφρικανικούς κόκκους που προσφέρουν νότες κίτρου και ελαφρώς πιο όξινο προφίλ. Παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες κάθε φορά.
  • Vanilla Sweet Cream Cold Brew: Η αποθέωση του Cold Brew με μια επιπλέον πινελιά που κάνει τη διαφορά: Μια δόση γλυκιάς κρέμας & βανίλιας στο τελείωμά του. 

Affogato Style Frappuccino – ένα τέλειο πάντρεμα δύο υπέροχων γεύσεων:

Σε μια από τις αγαπημένες βασικές γεύσεις Frappuccino (Caramel, mocha και άλλες) οι baristas προσθέτουν στο τέλος μια δόση ζεστού espresso που απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Έμπνευση για το Affogato style αποτελεί ένα Ιταλικό επιδόρπιο από παγωτό που κυριολεκτικά «πνίγεται» σε espresso. Στα Frappuccino η προσθήκη μιας δόσης ζεστού espresso  αντισταθμίζει τη γλυκύτητά τους και ισορροπεί τέλεια με τον πάγο. Η επιλογή Affofago Style μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε Frappuccino διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές σε διαφορετικές γευστικές προτάσεις. 

Καφέδες και ροφήματα με βάση τον espresso – Κλασικές, διαχρονικά αγαπημένες επιλογές στην παγωμένη τους εκδοχή

Ο espresso, η καρδιά των ροφημάτων των Starbucks, προσφέρει την κλασική βάση για καφέδες και ροφήματα όπως Freddo Espresso, Iced Americano, Cappuccino Freddo, Iced Latte, Iced Caramel Macchiato, Doubleshot, κλπ. 

Perú, ποικιλία καφέ κατάλληλη και για κρύο καφέ

Απολαύστε την εκλεπτυσμένη ποικιλία καφέ μοναδικής προέλευσης Perú, ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα Starbucks στα καταστήματα καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή / και το γραφείο. Αυτό που κάνει τον Perú να ξεχωρίζει είναι οι διακριτικές νότες βοτάνων και ξηρών καρπών, το μέτριο σώμα σε συνδυασμό με τη χαμηλή οξύτητά του. Δοκιμάστε τον κρύο με παγάκια καφέ ως μια εναλλακτική δροσιστική πινελιά στην ημέρα σας.

Τα Starbucks μας ταξιδεύουν στον κόσμο του καφέ

Για να διευρύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τον υπέροχο κόσμο του καφέ, τα Starbucks διοργανώνουν τακτικά Σεμινάρια Καφέ (Coffee Seminars) στα καταστήματά τους. Αυτόν τον μήνα μπορείτε να συμμετέχετε στο Σεμινάριο Καφέ με θέμα «3 διαφορετικοί τρόποι εκχύλισης καφέ και πως ο κάθε ένας τρόπος αναδεικνύει τα γευστικά χαρακτηριστικά του» που θα διεξαχθεί στο κατάστημα της Κοραή την Παρασκευή 26/5/2017 και ώρα 12:30-14:30.

Βιώστε την παγωμένη πλευρά του καφέ με οδηγό.. την δεξιοτεχνία και πάθος των baristas των Starbucks!