Η επιθυμία της αναζήτησης, ξεδιπλώνεται πάντα με συνέπεια και σε συνέχεια. Όπως ακριβώς, ένα μενού, σε ένα σωστά ενορχηστρωμένο εστιατόριο. Ζωντανεύει την περιέργεια, για να οδηγήσει σε ένα μονοπάτι εξερεύνησης, όλων των αισθήσεων.

Μοναδικά, πρωτότυπα, ενδιαφέροντα αντικείμενα, υφαίνουν μια φούγκα, φτιαγμένη από καλοκαίρι, έναστρο ουρανό, απρόσκοπτη θέα, μουσική, φαγητό, κοκτέιλ. Πόσο συναρπαστικό μπορεί να γίνει το ταξίδι? Είμαστε πολύ Qurio να ανακαλύψουμε!

Φέτος το καλοκαίρι, αφήνουμε ελεύθερη την επιθυμία μας και την περιέργειά μας, γιατί θα μας οδηγήσουν κάπου ψηλά… Στο rooftop του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, για να ανακαλύψουμε στο ολοκαίνουριο Qurio, ένα καρουζέλ φτιαγμένο με tapas, cocktails και θέα, που έρχεται να ανοίξει διάπλατα τους γαστρονομικούς μας ορίζοντες, κατακτώντας τελικά, το umami.

Το Qurio, εκφράζει όλη την περιέργεια για αναζήτηση. Έρχεται με την υπογραφή του βραβευμένου με δύο αστέρια MichelinArnaud Bignon, και την μαεστρία του Απόστολου Τραστέλη, που συμπεριέλαβαν σε ένα μενού tapas, όλη την αύρα, από τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές μας βραδιές, στο αγαπημένο μας Nikki Beach Porto Heli!

To Qurio, είναι ανοιχτό και μας περιμένει καθημερινά, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, να μας ταξιδέψει ανοίγοντας έναν ολοκαίνουριο και συναρπαστικό δρόμο, στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας.