Μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουν επενδυθεί περισσότερα από 4,5 εκατ. ευρώ στην εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας σε 50 εστιατόρια, στην Ελλάδα, στην Εσθονία, στη Λετονία, στη Λιθουανία, στη Μάλτα και στη Ρουμανία, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συνδέει άμεσα τα ψηφιακά συστήματα αυτόματης συναλλαγής (που βρίσκονται στο lobby του εστιατορίου) με την κουζίνα, και έτσι τα γεύματα ετοιμάζονται από το προσωπικό, σύμφωνα με τις παραγγελίες, που δέχονται, μέσω των συστημάτων αυτών στο lobby.

Επίσης, το McDonald’ s mobile app λειτουργεί από την Premier Capital στην Ελλάδα, τις Βαλτικές Χώρες και τη Ρουμανία και θα εισαχθεί στη Μάλτα το 2018. Το mobile App περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα εύρεσης εστιατορίων, πληροφορίες για το μενού, καθώς και προσφορές. Οι μελλοντικές εκδόσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν επιπλέον λειτουργίες, όπως παραγγελίες μέσω κινητού, καθώς και τη δυνατότητα πληρωμών μέσω κινητού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, η εφαρμογή έφτασε τις 32.300 λήψεις μέσα σε λίγους μήνες από το λανσάρισμά της.

Η Premier Capital λειτουργεί σήμερα 136 εστιατόρια και απασχολεί περισσότερους από 7.000 εργαζόμενους, ενώ τον περασμένο χρόνο εξυπηρετήθηκαν στα εστιατόρια McDonald’ s του ομίλου περισσότεροι από 105 εκατομμύρια πελάτες. Το 2017 λειτούργησαν συνολικά τρία νέα εστιατόρια σε Ελλάδα, Λιθουανία και Ρουμανία