Ο Γρηγόρης συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του γευστικά και θρεπτικά γεύματα όλον τον χρόνο. Έτσι, για ακόμα μία Σαρακοστή, δε χρειάζεται να στερηθείτε την απόλαυση, καθώς προσφέρει προϊόντα χωρίς κρέας ή ζωικό λίπος, που μπορούν να αγαπηθούν απ’ όλους, χάρη στη εκπληκτική γεύση τους!

Με γνώμονα τη νοστιμιά και τα ποιοτικά υλικά, η μεγάλη ποικιλία των νηστίσιμων προϊόντων του Γρηγόρη μπορεί να καλύψει κάθε γευστική επιθυμία.

Ο Γρηγόρης προτείνει λαχταριστές γεύσεις όπως, πίτες πατατόπιτα ή μανιταρόπιτα με χειροποίητο φύλλο, χορταστικό σαρακοστιανό σάντουιτς με κολοκυθοκεφτέδες και burger λαχανικών, που εύκολα συνοδεύετε με τα νηστίσιμα γλυκά όπως το σταφιδοκέικ, λουκουμά donut ή τα μπουγατσάκια με νηστίσιμη κρέμα. O Γρηγόρης φροντίζει να έχουν όλοι την πιο απολαυστική νηστεία!

Συνήθως το διάλειμμα θέλει και ένα ρόφημα, οι μοναδικές νηστίσιμες γεύσεις μπορούν να συνοδευτούν με έναν φυσικό χυμό από τον Γρηγόρη ή με ένα ζεστό Κακάο ΙΟΝ, με νερό ή με σόγια!

Επιπλέον, ο Γρηγόρης σκέφτεται τους λάτρες του καφέ που θέλουν να νηστέψουν αλλά δεν μπορούν χωρίς τον ζεστό ή Freddo Cappuccino τους, τους δίνει την επιλογή να επιλέξουν τον Vegan Cappuccino και τον Vegan Freddo Cappuccino με σόγια, για να μην χρειαστεί να στερηθούν τον καφέ τους.