Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου η «καρδιά» της ελληνικής γαστρονομίας θα χτυπά δυνατά στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ!

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦThe Greek Fine Food Exhibition, ανοίγει τις πύλες της αύριο Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, φέρνοντας ακόμη περισσότερες και καινοτόμες γευστικές προτάσεις! Πάνω από 350 Έλληνες παραγωγοί, 27 Ιταλοί παραγωγοί από την Καλάβρια -με ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας-, 10 wine pairing Masterclasses, τα νέα “Honey Bar” & “Beer Corner”, καθώς και γνωστοί Έλληνες chef είναι έτοιμοι να χαρίσουν τη μεγαλύτερη γαστριμαργική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Για 7η χρονιά, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ανανεώνει το ραντεβού των επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών και των λάτρεων της ελληνικής γαστρονομίας, δημιουργώντας ευκαιρίες για εποικοδομητικές συμφωνίες, αλλά και να γνωρίσουν οι επισκέπτες μοναδικά και premium προϊόντα.

Η φετινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, τιμά την Περιφέρεια της Κρήτης, ιδιαίτερης πατρίδας της μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακά μαγειρικά sessions, μέσα από τα οποία οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους και να τα κάνουν γνωστά τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Όπως κάθε χρόνο την έκθεση εμπλουτίζουν αγαπημένες παράλληλες εκδηλώσεις γύρω από το φαγητό όπως: το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με την πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και καταξιωμένους chef να μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα, το «Greek Dish Challenge», όπου γνωστοί chef χρησιμοποιούν ένα προϊόν για τη δημιουργία δυο διαφορετικών πιάτων, το «BIO Corner» όπου συγκεντρώνονται τα περισσότερα βιολογικά προϊόντα.

Ξεχωριστή δράση για αυτή τη χρονιά αποτελεί το B2B Markets powered by FNB Daily, όπου οι εκθέτες – παραγωγοί και οι αγοραστές των μεγαλύτερων αλυσίδων super-market έρχονται για πρώτη φορά σε άμεση επαφή!