Εκδηλώσεις στο μαγαζί σαςΓιατί να διοργανώσετε Εκδηλώσεις στο μαγαζί σας;

Για να προσελκύσετε διαφορετικό κοινό και να διατηρήσετε το υπάρχον, δεν αρκούν μικρο-αλλαγές στον κατάλογο ή στη διακόσμηση. Ο κόσμος σήμερα αναζητά εμπειρίες! Μόνο εάν δημιουργήσετε διαφορετικές εμπειρίες θα τραβήξετε την προσοχή του κόσμου. Τολμήστε το διαφορετικό και κάντε το χώρο σας αξέχαστη εμπειρία για κάθε επισκέπτη και χωρίς αμφιβολία θα βγείτε κερδισμένοι. Εμείς θα σας προτείνουμε ενδεικτικά 3 διαφορετικά είδη εκδηλώσεων, που νομίζουμε ότι θα μπορούσαν να είναι μία καλή αρχή για να ανανεωθείτε και εσείς αλλά και το κοινό σας.

Εκδηλώσεις για να προωθήσετε τα προϊόντα σας

Δοκιμασία Μπύρας: Διοργανώστε εκδηλώσεις όπου οι πελάτες μπορούν να γευτούν δωρεάν τις μπύρες σας. Έτσι θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, που μπορεί να μην το αποτολμούσαν σε άλλη περίπτωση, αυξάνοντας στο μέλλον την κατανάλωση και σε μπύρες λιγότερο δημοφιλείς.

Happy Hour …Minutes: Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και ξαφνιάστε το κοινό σας. Κάθε φορά που θα χτυπάει ο μπάρμαν ένα καμπανάκι, για τα επόμενα 5 λεπτά όλα τα ποτά θα προσφέρονται στη μισή τιμή. Έτσι με διασκεδαστικό τρόπο θα πείσετε κάποιους -που δεν το είχαν σκοπό- να ξαναπαραγγείλουν.

Hungry Hour: Για λίγες ώρες προσφέρετε δωράν fingerfood και δώστε στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει τις σπεσιαλιτέ σας.

2 στη τιμή του 1: Για κάθε ένα cocktail προσφέρετε δωρεάν ένα ακόμη, με την προϋπόθεση να μην ανήκει στη λίστα των classics. Πολύς κόσμος δεν αποτολμά να παραγγείλει ένα cocktail που δεν έχει δοκιμάσει στο παρελθόν και έτσι του δίνεται η ευκαιρία να διευρύνει τη λίστα με τα αγαπημένα του.

Εκδηλώσεις για να προβληθείτε

Εκδηλώσεις ΜΜΕ: Φιλοξενήστε εκδηλώσεις κάποιας εφημερίδας / ιστοσελίδας / ραδιοφωνικού σταθμού της περιοχής, βελτιώνοντας τις σχέσεις σας μαζί τους και κερδίζοντας δωρεάν προβολή στα μέσα αυτά.

Εκδηλώσεις για να ψυχαγωγήσετε το κοινό σας

Παιχνίδια: Ώρα για παιχνίδι! Μπιλιάρδο, βελάκια, beer pong και άλλα παιχνίδια που εύκολα προσαρμόζονται στο χώρο σας, προσελκύουν το νεανικό και όχι μόνο κοινό, ενώ αυξάνουν το χρόνο παραμονής του και γιατί όχι και την κατανάλωση.

Μαθήματα bartending: Μετατρέψτε τη μπάρα σε τάξη και δώστε την ευκαιρία στους επισκέπτες σας να μάθουν την τέχνη των cocktails.

Τηλεόραση: Η χρήση της τηλεόρασης δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε αγώνες ποδοσφαίρου. Μπορείτε να διοργανώσετε θεματικές βραδιές, με προβολές ταινιών και σχετικό -με το θέμα της ταινίας- φαγητό /ποτό.

live εμφανίσεις: Διευρύνετε το κοινό σας με το κοινό του κάθε μουσικού και ένα νέο κοινό που πειραματίζεται μουσικά.

Μαθήματα Χορού: Προσλάβετε χορευτές και παραδώστε μαθήματα χορού στο κοινό σας.

Η προώθηση του μαγαζιού σας απαιτεί πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα. Ευτυχώς, χωρίς ιδιαίτερο κόστος ή ανάγκη για γνωριμίες μπορείτε να κάνετε το μαγαζί σας να ξεχωρίσει. Με δημιουργικές ιδέες, φαντασία και όρεξη, μπορείτε να φέρετε νέο αέρα στο χώρο σας.

1η δημοσίευση: 4 Σεπτεμβρίου, 2014

 


Ψάχνετε Συνεργάτες στο Χώρο της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων;

Συμβουλευτείτε το Περιοδικό SYNEDRIO Congress+Event Magazine:

www.synedrio.gr/entypo