sam foxΜία επιτυχημένη επιχείρηση απαιτεί θυσίες…

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν περίπου 2.000 θερμίδες την ημέρα. Ο εστιάτορας  Sam Fox συχνά τρώει διπλάσιο από αυτό και μάλιστα πριν από το μεσημεριανό του.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Fox Restaurant Concepts, ο Fox επιβλέπει περίπου 50 εστιατόρια σε οκτώ πολιτείες και ξοδεύει μεγάλο μέρος της μέρας του ταξιδεύοντας από εστιατόριο σε εστιατόριο, δοκιμάζοντας τα μενού.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος: “Η κουζίνα δοκιμάζεται συνεχώς. Η γευσιγνωσία καταλαμβάνει περίπου το 25% του χρόνου μου σε εβδομαδιαία βάση. Πάντα προσπαθούμε να καινοτομήσουμε στα τρόφιμα και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα”.

Μερικά tips για τους νέους επαγγελματίες του χώρου, από τον επιτυχημένο εστιάτορα:

Αν δεν έχετε εργαστεί σε εστιατόριο στο παρελθόν, πρέπει να το κάνετε, πριν ανοίξετε το δικό σας. Πρέπει να δουλέψετε τόσο μπροστά όσο και από πίσω.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το απαραίτητο κεφάλαιο για να προχωρήσετε το εγχείρημα σας για τους πρώτους έξι έως 12 μήνες τους εγχειρήματος σας.

Να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τόσο από επιχειρήσεις όσο και από εστιατόρια. Δύσκολα θα βρείτε κάποιον να είναι καλός και στα δύο.