Οι πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις ήταν ζωτικής σημασίας για τους επισκέπτες των εστιατορίων το 2020. Τώρα, οι διαχειριστές εστιατορίων στηρίζονται σε ψηφιακές λύσεις για να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους ακόμη περισσότερο. Μία από αυτές τις λύσεις είναι η παραγγελία κειμένου- Text order (TTO) – το τελευταίο και καλύτερο κανάλι ψηφιακής παραγγελίας.

Η παραγγελία κειμένου είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – ένα κανάλι παραγγελίας που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν παραγγελίες μέσω κειμένου. Η συνομιλία τεχνητής νοημοσύνης (AI) ερμηνεύει με ακρίβεια τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία SMS μιας κινητής συσκευής. Ο συνδυασμός επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP) με έλεγχο ποιότητας σε πραγματικό χρόνο προσφέρει μια γρήγορη, βολική και ακριβή εμπειρία παραγγελίας πελατών.

Δείτε πώς το εστιατόριό σας επωφελείται από μια παραγγελία κειμένου και μια λύση μάρκετινγκ κειμένου για να αυξήσει τις πωλήσεις και να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες επισκεπτών.

Αναβαθμίστε την άνεση των πελατών στο επόμενο επίπεδο

Το text ordering χρησιμεύει ως σημαντικό πλεονέκτημα για τους ιδιοκτήτες εστιατορίων και τις αλυσίδες, διότι δίνει στους πελάτες έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να τηλεφωνήσουν μέσω τηλεφώνου. Αυτό εξοικονομεί χρόνο επειδή δεν χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία παραγγελίας ή πληρωμής. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν γρήγορα τις ψηφιακές πληρωμές στο αρχείο και ποτέ να μην σύρουν ξανά την κάρτα τους για να πάρουν το γεύμα τους.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη λήψη λανθασμένης παραγγελίας. Η παραγγελία κειμένου ουσιαστικά εξαλείφει αυτό το σημείο. Με αυτήν την καινοτόμο λύση, υπάρχει συνεχής μάθηση και βελτιωμένη ακρίβεια παραγγελιών. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό τηλέφωνο ή άλλες μορφές υποβοήθησης υπαλλήλων, η παραγγελία κειμένου εξαλείφει τα σφάλματα παραγγελίας και τις κακές εμπειρίες επισκεπτών λόγω χρόνου αναμονής ή σφαλμάτων μεταγραφής του παραλήπτη παραγγελιών. Επιπλέον, έχετε μια δευτερεύουσα διαδικασία επιβεβαίωσης για να διευκρινίσετε την ακρίβεια της παραγγελίας, εάν χρειάζεται. Το καλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι οι πελάτες λαμβάνουν μια βελτιωμένη, ακριβή και γρήγορη εμπειρία κάθε φορά.

Δεδομένου ότι η παραγγελία κειμένου πρέπει να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με ένα σύστημα διαχείρισης εστιατορίου, εξοικονομεί δεδομένα συναλλαγών πελατών και ψηφιακό ιστορικό πληρωμών για επαναλαμβανόμενες παραγγελίες. Η παραγγελία κειμένου θα ενθαρρύνει οργανικά τις παραγγελίες, ειδικά εάν αξιοποιείτε το μάρκετινγκ κειμένου για να έχετε το μυαλό σας στο εστιατόριο. Αυτή η λύση επιτρέπει επίσης στους πελάτες να κάνουν παραγγελίες χωρίς να σπαταλούν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές για κινητά εστιατορίων. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης έχει μεγάλη ζήτηση καθώς τα άτομα βρίσκονται στο τηλέφωνό τους τώρα περισσότερο από ποτέ. Η εμπειρία των επισκεπτών πρέπει να παραμείνει υψηλή προτεραιότητα και η παραγγελία κειμένου προσφέρει μια σαφή λύση για να γίνει αυτό εφικτή με κάθε παραγγελία.

Less is more. Αποκτήστε βέλτιστη τοποθέτηση παραγγελιών βάσει τεχνητής νοημοσύνης

Γνωρίζατε ότι το 51% των διαδικτυακών συναλλαγών πραγματοποιούνται τώρα σε κινητό; Ωστόσο, θα φτάσετε σε μια τεράστια αγορά νέων πελατών που θέλουν να κάνουν την παραγγελία τους μέσω κειμένου. Εξάλλου, οι πελάτες δεν είναι οι μόνοι που επωφελούνται από την παραγγελία κειμένου. Θα βρείτε τους ιδιοκτήτες εστιατορίων να αποκομίζουν ακόμη περισσότερα προνόμια!

Η παραγγελία κειμένου επιτρέπει περισσότερες παραγγελίες να πραγματοποιούνται σε μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ ελευθερώνει το προσωπικό για να διαχειριστεί τις αυξήσεις παραγγελιών κατά τη διάρκεια της αιχμής. Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό της κουζίνας να προετοιμάζει φαγητό μόλις αποσταλεί η παραγγελία, έτσι ώστε οι πελάτες να παίρνουν τα γεύματά τους γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Σε αντίθεση με τις αρχαϊκές επιλογές, όπως οι παραγγελίες κλήσεων που είναι άβολες με περισσότερο χώρο για λάθος παραγγελίες. Οι παραγγελίες κειμένου βάσει AI βελτιώνουν την ταχύτητα και την ευκολία αποδοχής ψηφιακών παραγγελιών για take-away ή delivery. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για μηνύματα κειμένου που βασίζονται στον Ιστό, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία για να συναντήσετε πελάτες στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους.

Όταν η παραγγελία κειμένου ενσωματώνεται στο σύστημα διαχείρισης εστιατορίου σας, μεταφέρει παραγγελίες απευθείας στους μάγειρες σας στην κουζίνα. Όχι μόνο αυτό, συνδέεται, επίσης, με όλες τις πτυχές των λειτουργιών του εστιατορίου σας από μενού, τιμές, κουπόνια, ζώνη παράδοσης, επεξεργασία πληρωμών και πρόγραμμα επιβράβευσης. Θέλετε να αυξήσετε τις παραγγελίες χωρίς να αυξήσετε το ποσό της εργασίας; Η παραγγελία κειμένου είναι η απλή λύση σας για αύξηση των εσόδων.

Αναπτύξτε τις πελατειακές σχέσεις όπως ποτέ άλλοτε

Πρέπει να γνωρίζετε τους πελάτες σας εάν πρόκειται να καλλιεργήσετε προσεκτικά τις σχέσεις τους. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν χρόνο να μάθουν για μεμονωμένους πελάτες. Γι ‘αυτό τα δεδομένα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Τα δεδομένα πελατών προσδιορίζουν τις τάσεις υψηλού επιπέδου ενώ ταυτόχρονα μοιράζονται λεπτομέρειες μικροκλίμακας για να κατανοήσουν τα μεμονωμένα μοτίβα παραγγελιών των πελατών.

Για παράδειγμα, όταν γνωρίζετε πού βρίσκονται οι πελάτες σας, μπορείτε να δείτε ποιοι ταχυδρομικοί κώδικες θα στοχεύσουν τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ για να προσεγγίσετε νέους πιθανούς πελάτες. Μόλις μάθετε τις πόλεις που θέλετε να φτάσετε, ξεκινήστε καμπάνιες κοινωνικών μέσων, επαναπροσδιορίζοντας διαφημίσεις και άλλες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ που στοχεύουν σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές.

Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το μάρκετινγκ κειμένου για να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με υπάρχοντες πελάτες και να μείνετε ενημερωμένοι. Στην πραγματικότητα, το 72% των καταναλωτών είναι πιο πιθανό να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα πίστης μέσω ενός γραπτού μηνύματος. Το μάρκετινγκ κειμένου ανοίγει την πόρτα για νέες ευκαιρίες και κανάλια για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αγοράσετε τους πελάτες σας. Με συγκεντρωτικά δεδομένα, θα λαμβάνετε πιο ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ κειμένου που είναι ενσωματωμένο στο πιστό σας πρόγραμμα από τα δεδομένα παραγγελίας κειμένου, θα δημιουργήσετε αποτελεσματικές εξατομικευμένες προσφορές που εγγυώνται αύξηση των εσόδων και επέκταση των πιστών υποστηρικτών σας.

Η παραγγελία κειμένου και το μάρκετινγκ ανοίγουν την πόρτα για τους επισκέπτες των εστιατορίων για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών, τη μεγιστοποίηση της ακρίβειας και των πωλήσεων παραγγελιών και την παροχή εξαιρετικών εμπειριών επισκεπτών. Κάντε την έρευνά σας όταν πρόκειται για έναν πάροχο που μπορεί να προσφέρει στο εστιατόριό σας αυτήν την απαραίτητη νέα λύση ψηφιακής παραγγελίας για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών και να αυξήσει τις ψηφιακές παραγγελίες.

Πηγή: άρθρο της Jill Kessler, Senior Product Manager της HungerRush