Η Τσικνοπέμπτη σιγά, σιγά πλησιάζει και μαζί της φέρνει το κέφι, το γλέντι αλλά και αυξημένες πιθανότητες για επιτυχημένο τζίρο και αυξημένη πελατεία στην επιχείρησή σας, μιας και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν να βγουν για να χορτάσουν και να διασκεδάσουν.

τσικνοπέμπτη

Παρακάτω θα δείτε τις 5 πιο επιτυχημένες συμβουλές για να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας αυτήν την Τσικνοπέμπτη!

 • Ποιότητα στα κρέατα σας
  Η αναζήτηση για τις καλύτερες πρώτες ύλες και καμία παραχώρηση, είναι ο απαράβατος κανόνας για πεντανόστιμες συνταγές και ικανοποιημένους ουρανίσκους.
 • Ποικιλία
  Για να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες των πελατών θα πρέπει να καλυφθεί ένα μεγαλύτερο εύρος προτιμήσεων. Πιο απλά, μπορείτε να συμπεριλάβετε όλα τα είδη κρέατος για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, να προνοήσετε για το παιδικό μενού και να το προσαρμόσετε στις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών.
 • Σωστή διαδικασία του πριν & μετά στο κρέας
  Τόσο η προεργασία, δηλαδή το μαρινάρισμα του κρέατος, όσο και το ψήσιμο είναι βασικά στάδια για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το αποτέλεσμα στο κρέας.
 • Κλίμα γιορτής και χαράς
  Η Τσικνοπέμπτη είναι μια παιχνιδιάρικη μέρα κι έτσι το γιορτινό κλίμα επιβάλλεται. Φροντίστε τη διακόσμηση του χώρου σας, χωρίς υπερβολές, επιλέξτε ταιριαστά στοιχεία με βάση το χώρο και το στυλ της επιχείρησής σας. Μοιράστε στα τραπέζια σερπαντίνες, σφυρίχτρες, καπέλα για να “βοηθήσετε” τους πελάτες σας να εναρμονιστούν με την γιορτινή ημέρα.
 • Ταχύτητα, επάρκεια και καλή διάθεση προσωπικού
  Μιας και η κίνηση της ημέρας θα είναι αυξημένη φροντίστε για την επάρκεια του προσωπικού σας, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση. Βασικά στοιχεία είναι επίσης το χαμόγελο και η καλή διάθεση!