Πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον που νοιάζεται για την επιχείρησή σας; Κάποιος που δεν είναι εκεί μόνο για να πληρωθεί. Ένας καλός υπάλληλος που έχει κοινή λογική και δεν είναι τοξικός; Συνήθως, μόνο όσοι μπορούν να βρουν αυτά τα “διαμαντάκια” μπορούν να χτίσουν ένα επιτυχημένο εστιατόριο!

Πόσους ανθρώπους πρέπει να προσλάβετε; Ποια είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά που πρεπει να έχει ο δυνητικός σας υπάλληλος;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 5 πολύ σημαντικές συμβουλές.