Η Καθαρά Δευτέρα, σηματοδοτεί την λήξη της Αποκριάς και την έναρξη της Σαρακοστής. Αυτή, λοιπόν, η μέρα αργίας είναι μια ευκαιρία για όλους να βγουν έξω και να διασκεδάσουν και φυσικά να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις.

Καθαρά Δευτέρα

Επομένως, κατά πόσο ένα εστιατόριο είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της ιδιαίτερης μέρας; 

Αρχικά, προφανώς και είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε από τα ανταγωνιστικά σας εστιατόρια και να διακριθείτε. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις με πιο πρωτότυπους συνδυασμούς. Την Καθαρά Δευτέρα τα λαδερά και τα νηστίσιμα έχουν την τιμητική τους. Επομένως, απαιτείται ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για αυτήν την ημέρα που να συμβαδίζει τόσο με το γενικότερο concept ενός εστιατορίου, όσο και με την παράδοση.

Τα θαλασσινά,οπωσδήποτε, πρέπει να προστεθούν στον κατάλογο. Ένα, σημείο, όμως που χρειάζεται προσοχή, είναι οι τυχόν αλλεργίες των πελατών σε ορισμένα υλικά. Επομένως, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη ενημέρωση του πελάτη κατά τη διαδικασία της επιλογής. Ακόμη, στα θαλασσινά μπορείτε να προσθέσετε και κάθε είδους όσπρια για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

Η λαγάνα, τέλος, είναι ένα βασικό στοιχείο που χρειάζεται την Καθαρά Δευτέρα ένα εστιατόριο, προετοιμάστε από τώρα την παραγγελία σας και μην το αμελήσετε για τελευταία στιγμή. Εναλλακτικά βρείτε την πιο ενδιαφέρουσα συνταγή και δημιουργήστε της δικές σας λαγάνες.