Το CABARE συμβουλεύει…

Bar TipsΤο ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα. Δεδομένου ότι η δημοτικότητα του ποδοσφαίρου είναι τεράστια, η προσέλκυση των οπαδών του στο μαγαζί σας θα ήταν πολύ σημαντική πηγή εσόδων.

Τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης, άνετα καθίσματα και η κατάλληλη μουσική και διακόσμηση είναι τα πρώτα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να καταφέρετε να προσελκύσετε τους φιλάθλους.

Ωστόσο, μόνο αυτά δεν είναι αρκετά. Πρέπει να τους δώσετε και επιπλέον κίνητρα, όπως εκπτώσεις και προσφορές, π.χ. το δεύτερο ποτό στη μισή τιμή.

Επίσης, μπορείτε να προσφέρετε θεματικά ποτά, που να ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα της ημέρας.

Μία ακόμη ιδέα είναι να διοργανώσετε διαγωνισμούς με έπαθλο – τι άλλο; – εισητήρια αγώνων. Μην ξεχνάτε οτι οι διαγωνισμοί είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κρατήσετε παραπάνω στο μαγαζί σας το κοινό και κατά συνέπεια να αυξήσετε την κατανάλωση.

Άλλος ένας τρόπος να κάνετε ακόμη πιο διασκεδαστική τη βραδιά είναι δώσετε τη δυνατότητα στο κοινό να κάνει προβλέψεις για τον αγώνα και όσοι προέβλεψαν σωστά να δικαιούνται δωρεάν ποτά.

Τέλος, καλό θα ήταν να έχετε υπόψη σας σε ποια κατηγορία φιλάθλων στοχεύετε – π.χ. κυρίως νέους, άνδρες, οικογένειες – ώστε να οργανώσετε ακόμη πιο καλά τη στρατηγική σας.