αποκτήστε-σταθερο-κοινο, Bar Restaurant Marketing IdeasΓια να είναι το μπαρ ή το εστιατόριό σας επιτυχημένο δεν αρκεί να προσελκύει συνεχώς νέους πελάτες, αλλά χρειάζεται και να καταφέρει να κρατήσει κάποιους από αυτούς.

Πώς όμως θα καταφέρετε να αποκτήσετε πιστούς θαμώνες;

1) Προσφορές με Κάρτα Μέλους

Αυτές οι προσφορές δεν έχουν στόχο να φέρουν νέο κοινό στο χώρο σας, αλλά να δημιουργήσουν τακτικούς πελάτες. Η προσφορά καρτών με οικονομικά συμφέρουσες προσφορές, όπως για παράδειγμα δωρεάν πιάτα μετά από Χ φορές, που θα σας επισκεφτεί ο πελάτης, θα του δώσει κίνητρο για να έρχεται πιο συχνά. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μία κάρτα μέλους για το μαγαζί σας, θα του υπενθυμίζει καθημερινά να σας επισκεφτεί, γι’αυτό κάντε αρκετά ελκυστικές προσφορές, για να αξίζει να έχει την κάρτα πάντα στο πορτοφόλι του!

2) Προσφορές 1+1

Ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες πελάτες, να φέρουν τους φίλους τους, οι οποίοι μπορεί τελικά να γίνουν τακτικοί πελάτες.

3) Happy hours

Φοβερές προσφορές και υπέροχα ποτά στη μισή τιμή σε συγκεκριμένες μόνο ώρες, δημιουργεί ένα σταθερό πρόγραμμα, ιδανικό για σταθερούς πελάτες, που μπορούν να εντάξουν το μαγαζί σας στην καθημερινή ρουτίνα τους.

4) Ενδιαφέρον

Γνωρίστε τους πελάτες σας! Μιλήστε τους και ακούστε τις απόψεις τους για το μαγαζί σας. Μάθετε τα ονόματά τους και το αγαπημένο τους ποτό. Εάν δημιουργείτε ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες σας, να είστε σίγουροι θα έρχονται και θα ξαναέρχονται.

 

Πρώτη δημοσίευση: Οκτώβριος 2014