Το CABARE συμβουλεύει…

Διαχείριση Cafe Bar RestaurantΧωρίς αμφιβολία, εάν μειώσεις τα έξοδά σου και φέρεις όλο και περισσότερο κόσμο στο μαγαζί σου, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Επειδή, όμως, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε σημεία που βελτιώνονται πολύ πιο εύκολα και σταδιακά θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Διαχείριση Cafe Bar Restaurant

  • Πρόσεξε το προσωπικό σου – Δείχνοντας ενδιαφέρον για το προσωπικό σου, του δίνεις κίνητρο να είναι πιο παραγωγικό και πιο φιλικό με τους πελάτες. Επίσης, όσο πιο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοί σου, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να θελήσουν να παραιτηθούν και να χρειαστεί να κάνεις προσλήψεις και χρονοβόρες εκπαιδεύσεις των καινούργιων.
  • Βελτίωσε την ατμόσφαιρα του μαγαζιού σου – Ένας ευχάριστος χώρος σίγουρα θα τραβήξει περισσότερο κόσμο, ενώ θα αυξήσει το χρόνο παραμονής του στο μαγαζί. Η μουσική και ο φωτισμός είναι μία καλή αρχή για να ανανεώσεις την ατμόσφαιρα του μαγαζιού σου.
  • Επικεντρώσου στο σταθερό κοινό – Για να είναι το μαγαζί σας επιτυχήμενο δεν αρκεί να προσελκύει συνεχώς νέους πελάτες αλλά χρειάζεται και να καταφέρει να αποκτήσει και κάποιους σταθερούς, εξασφαλίζοντας έτσι σταθερά έσοδα. Κάντε ειδικές προσφορές στους τακτικούς πελάτες σας, και να είστε σίγουροι ότι θα σας προτιμούν συχνά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τέτοιες προσφορές, δείτε εδώ:    3+1 Τρόποι για να αποκτήσετε σταθερό κοινό
  • Φρόντισε η ιστοσελίδα σου να είναι ελκυστική – Η ιστοσελίδα ενός μαγαζιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία marketing, αφού συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει ο πελάτης πριν σας επισκεφτεί για πρώτη φορά. Μία σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα θα σας φέρει πελάτες, αλλά μία ιστοσελίδα με σοβαρές ελλείψεις και λάθη, μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
    Δες εδώ τι να αποφύγεις:    Συνήθη λάθη σε ιστοσελίδες εστιατορίων