Εσείς έχετε προετοιμάσει σωστά την επιχείρησή σας για τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα κινούνται σε γιορτινούς ρυθμούς. Τι γίνεται, όμως, με τη δική σας επιχείρηση στον κλάδο της εστίασης; 

Αυτήν την περίοδο, οι καταναλωτές έχουν περισσότερη διάθεση  για να επενδύσουν τα χρήματά τους στο εστιατόριο, την καφετέρια ή το μπαρ σας.

Είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει στην επιχείρησή σας την κατάλληλη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στολίστε, διακοσμήστε, βάλτε μουσική. Γενικά, υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε ανάλογα με το στυλ και την αισθητική του χώρου σας, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάλετε τονίσετε το γιορτινό σας πλάνο με το να επιλέξετε ένα σχετικό θέμα ενδυμασίας για το προσωπικό σχετικό με τα Χριστούγεννα!

Ακόμη, μπορείτε να ανανεώσετε το μενού σας  προσθέτοντας επιπλέον επιλογές και ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς που θα σχετίζονται με τα Χριστούγεννα.

Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε πρέπει να το επικοινωνήσετε στο πελατειακό σας κοινό. Διαδώστε τη γιορτινή σας διάθεση και τις αλλαγές που κάνατε μέσω των λογαριασμών στα στα social media. Δημοσιεύστε χαρούμενες φωτογραφίες, κάντε έξυπνα και γιορτινά posts, παίξτε με τις λέξεις.

Τέλος, στην προσπάθειά σας να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η καλύτερη πρακτική είναι τα δώρα και οι ειδικές προσφορές. Παρόλο που είναι μια εποχή που οι περισσότεροι ξοδεύουν χρήματα, είναι πολύ καλύτερο οι τιμές να παραμένουν προσιτές. Μπορείτε να βάλετε ειδικές προσφορές για τα Χριστούγεννα, να δημιουργήσετε οικογενειακά πακέτα ή να δίνετε δημιουργικά δωράκια στους πελάτες σας. Μπορείτε να έχετε μια Χριστουγεννιάτικη προσφορά για όλη την οικογένεια ή για όλη την παρέα, όπως επίσης και ειδικές τιμές για τα παιδιά. Επίσης εφαρμόστε την πολιτική των Χριστουγεννιάτικων δώρων και φτιάξτε δημιουργικά αναμνηστικά γιορτινά δωράκια για τους πελάτες σας. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση που κερδίζει τον πελάτη.

Πηγή: www.metrocashandcarry.gr