Το CABARE συμβουλεύει…

προώθηση-μπύρας, Bar TipsBar Tips

Μπύρα: Αρεστή στη πλειοψηφία του κόσμου, οικονομική και με μεγάλη κατανάλωση.

Ακριβώς επειδή ανήκει στα ποτά με τη μεγαλύτερη κατανάλωση, πρέπει να οργανώσετε στρατηγική στοχευμένη στην προώθηση της μπύρας και στην αύξηση της κατανάλωσής της.

1) Σωστό Σερβίρισμα

Η μπύρα πρέπει να σερβίρεται στη σωστή θερμοκρασία και στο σωστό ποτήρι. Οι λάτρεις της μπύρας θα εκτιμήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ λάθη όπως ο υπερβολικός αφρός στο ποτήρι τους, θα τους απογοητεύσουν.

2) Σωστή Προώθηση

Ένας εύκολος και προσιτός τρόπος για να προωθήσετε τις μπύρες που επιθυμείτε είναι να τοποθετήσετε στο μπαρ έναν μαυροπίνακα και να τον ενημερώνετε τακτικά. Αφίσες ή μενού με τη λίστα από τις μπύρες σας μπορούν να εμφανίζονται σε τουαλέτες ή άλλα σημεία υψηλής επισκεψιμότητας.

3) Σωστά Συνοδευτικά

Συνδυάστε τη μπύρα με κατάλληλα αλμυρά σνακ. Συμβουλέψτε το προσωπικό σας να κάνει σχετικές προτάσεις όποτε κάποιος πελάτης παραγγέλνει το ποτό του.

4) Σωστή Διαφήμιση

Προωθείστε τις μπύρες σας στο Facebook, το Twitter και το Foursquare. Ανεβάστε φωτογραφίες, διοργανώστε γευσιγνωσία μπύρας και ανακοινώστε εβδομαδιαίες / μηνιαίες προσφορές και happy hours, καθώς και ειδικές εκπτώσεις σε βραδιές αθλητικών αγώνων.

επίσης…

Μπορείτε να προσφέρετε και limited edition μπύρες σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, προσφέροντας γεύσεις ανάλογα με την εποχή. Η ζυθοποϊα προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία, από ελαφριές καλοκαιρινές, μέχρι έντονες χειμερινές  απολαύσεις. Εκμεταλλευτείτε το και ανανεώστε το μενού σας!