Το CABARE συμβουλεύει…

Χτυπήστε τον Ανταγωνισμό!, Cafe Bar Restaurant ΣυμβουλέςΓια να είναι μία επιχείρηση επιτυχημένη χρειάζονται πολλά παραπάνω από απλή τύχη. Σημείο κλειδί για την επιτυχία ή αποτυχία μίας επιχείρησης είναι ο ανταγωνισμός, γι’αυτό και πρέπει να του δώσετε και τη δέουσα προσοχή.

Εντοπίστε τον, αναλύστε τον και αντιμετωπίστε τον!

Cafe Bar Restaurant Συμβουλές

Αρχικά, πρέπει να κατανοήσετε πώς προσελκύσει ο ανταγωνισμός τους πελάτες. Οι προσφορές, η διαμόρφωση του χώρου, τα ποτά και τα πιάτα που σερβίρει, αλλά ακόμη και φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες πρέπει να καταγραφούν και να εξεταστούν διεξοδικά. Και τότε κάντε το διαφορετικό! Ένα αντίγραφο μίας επιτυχημένης συνταγής δεν αρκεί. Πρέπει να δώσετε ότι δεν έχουν οι άλλοι. Εάν ψάχνετε για ιδέες, μιλήστε με το προσωπικό και τους πελάτες σας και ρωτήστε εκείνους τι θα ήθελαν να δούν.

Στη συνέχεια, πρέπει να καταγράψετε τα δικά σας δυνατά σημεία και να διαμορφώσετε στρατηγική για την προβολή τους. Η ταυτότητα του μαγαζιού σας πρέπει να αντανακλάται στις στρατηγικές marketing που ακολουθείτε, στις προσφορές που κάνετε και σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Μην σταματάτε να κινήστε και να δημιουργείτε. Η επιτυχία δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά με τα σωστά βήματα, μπορείτε να βγείτε νικητές!