Το CABARE συμβουλεύει…

tablet_restaurant, tablets σε εστιατόριαΌλο και μεγαλύτερη είναι η χρήση των tablets σε εστιατόρια του εξωτερικού, βελτιώνοντας με πολλούς τρόπους την εμπειρία των πελατών.

Tablets σε εστιατόρια

1) Μενού

Πολλά εστιατόρια, από Fast-food μέχρι υψηλής μαγειρικής, αντικαθιστούν το χάρτινο με το ψηφιακό μενού, παρέχοντας έτσι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και πάντα ενημερωμένο τιμοκατάλογο, χωρίς τα ενοχλητικά επακόλουθα “δυστυχώς, δεν το σερβίρουμε πια αυτό το πιάτο” ή “οι τιμές του καταλόγου δεν ισχύουν”.

2) Παραγγελίες

Όλο και περισσότερα εστιατόρια χρησιμοποιούν tablets που επιτρέπουν στους πελάτες τους να δώσουν τις παραγγελίες τους με ένα πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν ακόμη και δικούς τους συνδυασμόυς στο πιάτο τους, πατώντας απλά τα υλικά της αρεσκείας τους.

3) Πληρωμές

Το πιο σύνηθες παράπονο των πελατών είναι η μεγάλη αναμονή για να πληρώσουν. Με τη χρήση ενός tablet, ο πελάτης μπορεί  να πληρώσει online όποτε το επιθυμεί. Πρόκειται, λοιπόν, για μία άμεση self-checkout λύση, που εξοικονομεί χρόνο και στον πελάτη και στο προσωπικό, με συναλλαγές γρήγορες, χωρίς ρέστα.

4) Ψυχαγωγία 

Οι πελάτες συχνά βαριούνται την αναμονή μέχρ να ετοιμαστεί το τραπέζι τους, ψάχνοντας κάποια ασχολία για να περάσει η ώρα. Με τη βοήθεια των tablets, μπορούν να παίξουν παιχνίδια μόνοι τους ή και με άλλους θαμώνες του μαγαζιού.

Η τεχνολογία δεν πρέπει να περιορίζεται στο σπίτι και στο γραφείο. Είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και, εάν χρησιμοποηθεί σωστά, μπορεί να μας εξοικονομήσει χρήμα, χρόνο και να κάνει ακόμη και βαρετές διαδικασίες να φαίνονται παιχνίδι!