Το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό και στους επισκέπτες της πόλης, έτοιμο να προσφέρει τις πιο Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική και αυθεντικά Hard Rock cocktails με συνοδευτικά γευστικά πιάτα.

Hard Rock Cafe Athens (3)

Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens προσφέρει όλη την ημέρα, ροφήματα, χυμούς, ποτά και, κυρίως, τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails μεταξύ των οποίων Hurricanes, Μargaritas και μη αλκοολούχες προτάσεις (Alternative Rock), όλα σερβιρισμένα στα συλλεκτικά – αναμνηστικά ποτήρια του Hard Rock.Οι επισκέπτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να πάρουν μια «πρώτη γεύση» από τις γευστικές επιλογές του HardRock Cafe Athens μέσα απότο Bites menu, έναν κατάλογο ειδικά διαμορφωμένο για το μπαρ και τους fans του Hard Rock. Το συγκεκριμένο menu απαρτίζεται από finger food επιλογές, όπωςClassic mini burgers, mini nachos, popcorn tupelo chicken και Buffalo wings.Το χειμώνα, το cafe θα διαθέτει το πλήρες θρυλικό HardRockmenu προσφέροντας μοναδική εμπειρία γεύσεων και HardRockservice. Τα cocktails όπως και τα πιάτα που σερβίρονται, φτιάχνονται από φρέσκα υλικά αναδεικνύοντας τη συνολική αυθεντικότητα που αποπνέει το HardRock Cafe.

Hard Rock Cafe Athens (2)

Οι επισκέπτες του μπαρ του Hard Rock Cafe Athens θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αυθεντική rock ‘n’ roll μουσική και να δουν από κοντά σημαντικά μουσικά memorabiliaτης εμβληματικής συλλογής του HardRock. Το χώρο διακοσμούν ενδεικτικά, οι ασημί-μαύρες μπότες που φορούσε η LadyGaga κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 2014, μια ακουστική κιθάρα με αυτόγραφο του ChrisMartinτων Coldplay,ένα μαύρο μπάσο με καρφιά που ανήκει στον Αμερικανό rocker, Gene Simmons, τοβελούδινο καπέλο που φορούσε η Rihanna κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τηςτην πρωτοχρονιά του 2009 και το vintage κοστούμι που φόρεσε η Katy Perry στην εκπομπή «Hellen Show» τον Ιανουάριο του 2012.

Hard Rock Cafe Athens

Παράλληλα, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το RockShop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του HardRockCafe. Το RockShop διαθέτει μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά HardRockCafe είδη, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας και θα πωλούνται μόνο σε αυτό. Χαρακτηριστικό αξεσουάρ της συλλογής είναι η εντυπωσιακή κάπα με χάντρες της AnnWilson, της τραγουδίστριας του ροκ συγκροτήματος Heart που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ‘70.

Hard Rock Cafe Athens (4)

Οι fans του HardRock έχουν, την ευκαιρία να βρουν στο κατάστημα είδη ρουχισμού, γυαλικά (ποτήρια), pins σε διάφορα σχέδια και φυσικά, το μοναδικό κλασσικό λευκό t-shirtμε το όνομα της πόλης μας στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, ενώ η συλλογή είναι εμπλουτισμένη με μια πρωτότυπη κολεξιόν μόνο για παιδιά. Όλα τα είδη είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλης της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του HardRock. Live εμφανίσεις γνωστών και ανερχόμενων μουσικών και DJsetsείναι μερικές ακόμα από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens στο κοινό του.