αθηνόραμα Club

Το αθηνόραμαclub είναι ένα club μελών του περιοδικού αθηνόραμα, του πιο έγκυρου και αξιόπιστου οδηγού πόλης.

Τα μέλη του αθηνόραμα Club απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια στις εξόδους τους με την κάρτα μέλους τους. Εξασφαλίζουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε σινεμά, θέατρα, εστιατόρια, bars και clubs, πίστες και μουσικές σκηνές.

Πλησιάζοντας τα έξι χρόνια ζωής, το αθηνόραμα Club συνεχίζει να εμπλουτίζει τη λίστα συνεργασιών του με νέες επιχειρήσεις, βασιζόμενο στα κριτήρια ποιότητας που χαρακτηρίζουν το αθηνόραμα, αλλά και στις προτάσεις που του κάνουν οι αναγνώστες και τα μέλη του για επιχειρήσεις που θα ήθελαν να δουν στο Club.

 

Ποιες είναι οι παροχές του Club προς τα μέλη

Για τις επιχειρήσεις εστίασης:

Η κάθε επιχείρηση συμμετέχει ΜΟΝΙΜΑ στο πρόγραμμα του αθηνόραμα Club προσφέροντας ένα μεταξύ τριών ποσοστών) στα μέλη με την επίδειξη της κάρτας τους: 20%, 25% ή 30% (στο σύνολο του λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων των ποτών. Κάθε κάρτα μέλους μπορεί να καλύψει έως 8 άτομα.

Η επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα είτε όλες τις ημέρες της εβδομάδας, είτε να εξαιρέσει το Σάββατο. Από τις ημέρες προσφορών εξαιρούνται οι αργίες και εορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα, 25η Μαρτίου κλπ).

Τα μέλη του αθηνόραμα Club πρέπει να δείχνουν την κάρτα μέλους πριν την παραγγελία και πριν την έκδοση του λογαριασμού. Ο σερβιτόρος πρέπει να κοιτάει την κάρτα μέλους ώστε να μην έχει λήξει και στο τέλος γίνεται η έκπτωση επί του συνόλου του λογαριασμού.

Η έκπτωση του αθηνόραμα Club ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Εάν, δηλαδή, υπάρχει ειδικό μενού στο εστιατόριο δεν γίνεται έκπτωση επ’ αυτού. Η έκπτωση ισχύει μόνο σε a la carte παραγγελίες.

**Η κάρτα μέλους είναι προσωπική και όχι πιστωτική και το κάθε μέλος μπορεί να πληρώνει με όλους τους αποδεκτούς από την επιχείρηση τρόπους.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Προβολή της επιχείρησης μέσω της συνεργασίας με το αθηνόραμα Club

Η επιχείρησή σας κατά τη συνεργασία της με το αθηνόραμα club:

Έχει ξεχωριστή προβολή στο «αθηνόραμα», εφόσον η επιχείρηση συμπεριλαμβάνεται στους οδηγούς του εντύπου. Μπροστά από το όνομα της επιχείρησης μπαίνει το ειδικό σήμα του αθηνόραμαclub (oι επιχειρήσεις με το σήμα ξεχωρίζουν εμφανισιακά από εκείνες που δεν είναι στο Club).

Προβάλλεται στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr με ξεχωριστή εμφάνιση στο ευρετήριο κέντρων.

Προβάλλεται στην ιστοσελίδα www.athinoramaclub.gr, όπου βρίσκονται αποκλειστικά οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο αθηνόραμαclub, με φωτογραφίες και μία μικρή περιγραφή.