Το εστιατόριο Summer Pavilion στο Ritz-Carlton Millenia Singapore βραβεύτηκε με το πρώτο αστέρι Michelin και είναι το μόνο κινέζικο εστιατόριο σε ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης με αστέρι Michelin.

Ο σεφ Chef Cheung Siu Kong εργάζεται στο εστιατόριο από το 2003 και το 2014 έγινε Executive Chef. Μετά από τις έντονες προσπάθειες του σεφ να επιτύχει την τελειότητα και μετά την ανακαίνιση του εστιατορίου το 2015, το εστιατόριο σημείωσε σημαντική βελτίωση, που είχε ως αποτέλεσμα και τη Michelin διάκρισή του.

Summer-Pavilion-Main-Dining-Hall-hero

Δείτε τη δήλωση του Peter Mainguy, Γενικού Διευθυντή του Ritz-Carlton Millenia Singapore:

“I am thrilled that Summer Pavilion has garnered a one-star rating from the world-renowned Michelin Guide, an achievement that demonstrates our commitment to culinary excellence in a city that is well known as a gourmand’s paradise. This recognition would not have been possible without our Ladies and Gentlemen in the restaurant operations and culinary teams, who are dedicated towards crafting a memorable and exceptional dining experience for all our guests”

Δείτε τη δήλωση του Chef Cheung Siu Kong:

My cooking philosophy is simple. I believe that the key to creating authentic Cantonese dishes is through modest cooking techniques which bring out the natural flavours of the ingredients. Having been in the industry for more than 25 years, my passion is fueled whenever I see the smiles on the faces of guests after they taste my creations. In celebration of winning this prestigious accolade, Summer Pavilion has launched special menus which feature some of Chef Cheung’s signature dishes. These include the barbecued Iberico pork with honey sauce, marinated South African abalone with roasted sesame dressing, double-boiled sea whelk soup with fish maw and chicken served in a whole coconut, poached rice with lobster and sautéed diced Japanese wagyu beef.