Με το ανώτατο τιμητικό βραβείο ως  το καλύτερο ευρωπαϊκό εστιατόριο στη Νότια Αυστραλία «Hall of Fame – European Restaurant Winner Awards For Excellence, 2016» βραβεύτηκε το ελληνικό εστιατόριο «George’s on Waymouth» του 42χρονου εστιάτορα Γιώργο Κασιμάτη.

Τα βραβεία του Savour Australia Restaurant & Catering Association απονεμήθηκαν στο Adelaide Convention Centre, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 1.100 καλεσμένοι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  περισσότεροι από 500 εκπαιδευμένους γευσιγνώστες και επαγγελματίες του χώρου της καφεστίασης κατέληξαν στα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ, μενού και τους καλύτερους σεφ της χρονιάς, κρίνοντας με βάση την την ποιότητα του φαγητού, το επίπεδο της εξυπηρέτησης πελατών, την εμπειρία του προσωπικού και τη γενική ατμόσφαιρα  του μαγαζιού. Ο θεσμός των ετήσιων Savour Australia Restaurant & Catering Hostplus Association Awards for Excellence, διοργανώνεται εδώ και 18 χρόνια σε όλες τις Πολιτείες της Αυστραλίας και θεωρούνται από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα βραβεία για τον κλάδο της καφεστίασης στην Αυστραλία.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου όχι μόνο στους πελάτες μας, αλλά και στους προμηθευτές και, φυσικά, το ακούραστο προσωπικό μας για την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε, συγκινημένος, ο κ. Κασιμάτης, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και συνέχισε «Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, συνοδευόμενη από ένα ειλικρινές χαμόγελο και θετική ενέργεια που συνάγεται, είναι τα μυστικά της επιτυχίας» δηλώνοντας στο «Νέο Κόσμο».

Το εστιατόριο του «George’s on Waymouth» άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης της Αδελαΐδας πριν από 13 χρόνια και τα πιάτα παρασκευάζονται με ελληνικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά, τα οποία εισάγονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας.