Gastronomy-Project-Megali-Ammos Published 20 Ιουλίου, 2023 at 800 × 533 in Γαστρονομικές ιστορίες με έμπνευση από την Ελληνική Παράδοση στο Gastronomy Project και «Beefbar à sushi» στο Beefbar Mykonos. Σχετικά Άρθρα:Liquid Gastronomy, από τη θεωρία στην Πράξη - Λευκωσία 11 & 12 Ιανουαρίου2023The Glassbox Project: έτσι χτυπάει η καρδιά στα «γυάλινα» της Νέας ΠαραλίαςΕστιατόριο Andrea Aprea: το νέο project του σεφ με αστέρι Michelin Andrea Aprea στο Μιλάνο«Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021/Heraklion Gastronomy Days 2021» από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου