Οι επόμενοι τοπ σεφ αναδεικνύονται μέσα από τις ελληνικές γεύσεις

Διαγωνισμός Ελληνικής ΚουζίναςH έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν μια ευκαιρία για να να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό. Η διοργάνωση γίνεται με τη συμβολή των Chef Club Κερκύρας και Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί 29 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική, θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία επίσης να κερδίσουν πλούσια δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμπληρώστε την online φόρμα συμμετοχής ή καλέστε στο 210 9610135.