Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» του αθηνοράματος μας δίνει ραντεβού για τέταρτη χρονιά στις 10-12/6 στην Τεχνόπολη. Ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις, φαγητό και ποτό στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

elladagiortigeyseis_anoiksi2015_logo1000

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Γευστικές εκδηλώσεις στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης με διάσημους σεφ, αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις με συναυλίες, θέατρο, χορό και πολλά άλλα πολιτιστικά δρώμενα είναι ήδη έτοιμα για το προσεχές Παρασκευοσαββατοκύριακο και περιμένουν παιδιά και μεγάλους.

Ιδιαίτερο είναι και το Sky Walk που μπορεί να βρει κανείς στο φεστιβάλ και πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο action park, το οποίο στεγάζεται στην Τεχνόπολη και αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία για παιδιά όλων των ηλικιών. Αιωρούμενες γέφυρες και μονοπάτια, παρατηρητήρια και μια τεράστια τσουλήθρα-τούνελ συνθέτουν την εντυπωσιακή κατασκευή όπου όλοι μπορούμε να ακονίσουμε τη φαντασία μας, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε…στον αέρα.

Μέρες & Ώρες

Παρασκευή 10/6/2016: 17.00 – 23.00

Σάββατο 11/6/2016: 11.00 – 23.00

Κυριακή 12/6/2016: 11.00 – 22.00

 

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: € 6

Εισιτήριο διαρκείας για όλο το 3ήμερο: € 10

Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.