Το κοινό έχουν οι Κιμ Καρντάσιαν, Χάιντι Κλουμ, Άστον Κούτσερ, Εύα Λονγκόρια, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Στίβεν Σπίλμπεργκ;

Αν και είναι πολύ επιτυχημένοι στο χώρο τους, δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά στο χώρο των εστιατορίων και τροφίμων…

Η Χάιντι Κλουμ, το 2006, δημιούργησε το brand “Heidi Klum’s Fruit Flirtations” με ζελεδάκια. Η διαφορά τους από τα κοινά ζελεδάκια ήταν ότι στη συσκευασία υπήρχε το πρόσωπο της Χάιντι και ότι δεν είχαν ζάχαρη, το τελευταίο ωστόσο διαψεύστηκε από διατροφολόγους.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άνοιξε το εστιατόριο Nyla στην Νέα Υόρκη, το οποίο εγκατέλειψε σε μόλις 6 μήνες, καθώς είχε ήδη φτάσει να έχει 400.000 δολάρια χρέος.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έκλεισε το εστιατόριό του “Dive!” με καταστήματα σε Λος Άντζελες, Βέγκας και Βαρκελώνη μετά από 5 χρόνια λειτουργίας.

Ο Άστον Κούτσερ άνοιξε με τον συνάδελφό του Βίλμερ Βαλντεράμα ένα ιταλικό εστιατόριο με τον τίτλο “Dolce”. Αν και οι πρώτες κριτικές ήταν θετικές, δεν κέρδισε τελικά το κοινό.

Η Εύα Λονγκόρια, το 2012, άνοιξε το εστιατόριο “SHe” στο Λας Βέγκας, το οποίο έκλεισε το 2014 από το υγειονομικό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, το 2002, άνοιξε το “Madre’s” στο Λος Άντζελες, ωστόσο το εστιατόριο δεν έλαβε καλές κριτικές, και τελικά έκλεισε το 2008.

Η Κιμ Καρντάσιαν, το 2010, συνεργάστηκε με την αλυσίδα “Famous Cupcakes” όπου λάνσαρε το δικό της μείγμα βανίλιας για τα μικρά κεκάκια, το οποία μάλιστα στοίχιζαν 13 δολάρια. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε το μείγμα δεν ήταν και τόσο ιδιαίτερο όσο διαφήμιζε η Κιμ και γρήγορα σταμάτησε η κυκλοφορία του.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, το 2006, άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο στο Μανχάταν, με το όνομα “Destino”, από το οποίο ωστόσο αποχώρησε μόλις ένα χρόνο αργότερα, λόγω προβλημάτων με την υγειονομική υπηρεσία.