ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

Σε μία από τις κεντρικότερες αρτηρίες της Αθήνας, στην οδό Χαμοστέρνας  (γωνία Χαμοστέρνας 40 και Πανδώρου)  η New Business Group δημιούργησε ένα εντυπωσιακό κατάστημα  ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ (Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική) σε ισόγειο 175τ.μ,  πατάρι και αντίστοιχο υπόγειο, με τα πιο σύγχρονα υλικά στον τομέα της κατασκευής αλλά και του εξοπλισμού.

Λιτή, απέριττη κατασκευή με πολύ μοντέρνα στοιχεία, με στοιχεία φυσικού μασίφ ξύλου, με μοναδικά δάπεδα, οροφή βιομηχανικού design και εντυπωσιακό φωτισμό τεχνολογίας led.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

Αυτό το all day concept ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας έγινε σημείο συνάντησης της ευρύτερης περιοχής αλλά και των διερχομένων που απολαμβάνουν φρεσκότατα αρτοποιήματα παραγωγής και μοναδικό Ιταλικό καφέ espresso Moreno σε ιδανικό περιβάλλον προερχόμενα  απευθείας από το υπερσύχρονο εργαστήριο.

Στα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Απριλίου,  εξέπεμψε ζωντανά η εκπομπή Dance Masters του Special Guest Dj Μιχάλη Τσαουσόπουλου, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να γευτεί τις λαχταριστές γλυκές λιχουδιές, τα φρέσκα χειροποίητα αρτοποιήματα και τον αυθεντικό ναπολιτάνικο Espresso MORENO (www.morenocafe.gr).