Τι είναι το workit;

Πρόκειται για την μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης κι επιβράβευσης του ανθρώπινου δυναμικού στον επισιτιστικό κλάδο, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους να δημιουργήσουν επαγγελματικά προφίλ, εξειδικευμένα στον κλάδο της εστίασης. 

Σκοπός του workit είναι να γίνει το απαραίτητο εργαλείο των επιχειρήσεων που θα ανεβάσει το επίπεδο επαγγελματισμού στον κλάδο και θα βοηθήσει την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού σε επιχειρήσεις, όπως καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.λπ.

Σε ποιους απευθύνεται το workit;

Απευθύνεται στους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους αλλά και στα άτομα που ψάχνουν εργασία στο χώρο μαζικής εστίασης. Παράλληλα, αφορά και όλους τους πελάτες που εξυπηρετούνται στα μαγαζιά τουHO.RE.CA. μέσω της εφαρμογής tippybyworkit.

Πως δημιουργήθηκε το workit;

Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τον κλάδο, διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα αξιολόγησης και εύρεσης κατάλληλου προσωπικού από τους επαγγελματίες. Έπειτα από ανάλυση αυτού του προβλήματος καταλήξαμε στα 3 βασικά κενά που υπάρχουν σε όλη αυτή τη διαδικασία: 

  • Το κενό ανάμεσα στις επιχειρήσεις και στην εύρεση κατάλληλων εργαζομένων, μέσω ενός ομοιογενούς συστήματος μεγάλου βεληνεκούς.
  • Η έλλειψη ενός εργαλείου αξιολόγησης του προσωπικού και των προσφερόμενων υπηρεσιών, κυρίως στον χώρο εστίασης.
  • Η «αδυναμία» των πελατών, στα καταστήματα εστίασης, να εκφράσουν την άποψή τους για τις υπηρεσίες που δέχονται και να επιβραβευτούν για αυτήν την ενέργεια από τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Τι προσφέρει το workit;

Στόχος του workit λοιπόν είναι να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες που υπάρχουν στο χώρο, προσφέροντας εύκολες αλλά επαγγελματικές υπηρεσίες στους χρήστες της. Έτσι το workit είναι το μέσο που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες που επισκέπτονται τις επιχειρήσεις του κλάδου, να αξιολογούν την εξυπηρέτηση που δέχονται. Η συλλογή και ταξινόμηση των αξιολογήσεων και επιβραβεύσεων των πελατών για το ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων, γίνεται μέσω της πλατφόρμας, με σκοπό οι επιχειρηματίες, αλλά και οι εργαζόμενοι, να ενημερώνονται για τις αξιολογήσεις που δέχονται. Με αυτό τον τρόπο η άποψη των πελατών λειτουργεί ως αντικειμενικό κριτήριο για τους εργαζομένους και καθορίζει την εξέλιξή τους, καθώς συμβάλει και στην αναζήτηση εργαζομένων από τις επιχειρήσεις που θα πληρούν τα κριτήρια που έχουν ορίσει. 

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το workit. Έχοντας αρκετή εμπειρία τόσο σε τεχνικές γνώσεις, όσο και στο κλάδο που απευθυνόμαστε, προσπαθούμε καθημερινά να παρέχουμε επαγγελματικές και άψογες υπηρεσίες στου πελάτες μας. Έχουμε αρκετή διάθεση για δουλειά, αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αγαστή συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο, που δεν είναι άλλη από το BarAcademy.