Το παγκόσμιο πολυτελές ταξιδιωτικό δίκτυο Virtuoso® αποκάλυψε τους νικητές των ετήσιων βραβείων “2018 Best of the Best” που δόθηκαν για 30ή φορά.

Η τελετή τίμησε τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία και τους ξενοδόχους του έτους, μπροστά σε 1700 κορυφαίες προσωπικότητες του πολυτελούς ταξιδιού.

Το κοινό που ψήφισε περιελάμβανε 1.000 μέλη ταξιδιωτικών πρακτορείων και 17.500 ταξιδιωτικούς συμβούλους από 50 χώρες. Δύο βραβεία αφορούσαν και την εστίαση στο ξενοδοχειακό κλάδο και συγκεκριμένα τα “Best Dining Experience” και “Best Bar”.

Οι νικητές  2018 Virtuoso Best of the Best στις κατηγορίες εστίασης είναι:

Καλύτερη Εστίαση: Ένα εστιατόριο ξενοδοχείου που προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, λίστα κρασιών, εξυπηρέτηση, ατμόσφαιρα, ακόμα και εξαιρετική θέα.

Νικητής: Meadowood Napa Valley – The Restaurant, St. Helena, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Το εστιατόριο διαθέτει σύγχρονη αμερικανική κουζίνα, που προέρχεται από τοπικούς καλλιεργητές. Ο κήπος 2,5 στρεμμάτων παράγει μοναδικές εποχιακές καλλιέργειες, χρησιμοποιώντας οργανικές και βιώσιμες τεχνικές για τη βελτίωση της σχέσης μεταξύ του τοπίου, του συστήματος τροφίμων και της κοινότητας.

Best Bar: Ένα ζωντανό, ευχάριστο και διασκεδαστικό σημείο κοινωνικής συνάντησης, όπου καινοτόμα ποτά, συναντούν μια δελεαστική ατμόσφαιρα.

Νικητής: Brown’s Hotel, ξενοδοχείο Rocco Forte – The Donovan Bar, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Donovan Bar, που ονομάστηκε από τον φωτογράφο Sir Terrence Donovan, έχει τις φωτογραφίες του στους τοίχους, ενισχύοντας το κομψό αλλά και προσιτό σχέδιο. Το μπαρ προσφέρει signature cocktails και μια οικεία ατμόσφαιρα σε μια τέλεια τοποθεσία του Mayfair.

 

Source :