Στην Αθήνα, ευτυχώς, για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ευτυχώς υπάρχουν οι πάντα ευπρόσδεκτες ταράτσες και μπαλκόνια για ένα κοκτέιλ, είτε στις γύρω περιοχές είτε στο κέντρο με θέα την Ακρόπολη.

Σε ποια μπαλκόνια  και roof bars τα πίνουν, λοιπόν, οι Αθηναίοι;

Bios

βιος

Το καλλιτεχνικό roof bar στην Πειραιώς  με πιάτο την Ακρόπολη αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τα καλοκαιρινά βράδια.

Λουκούμι

λουκουμι

Λίγο παρακάτω από το Μοναστηράκι, στην Πλατεία Αβησσυνίας είναι το πιο εναλλακτικό Λουκούμι με το μπαλκόνι του για καφέ από το πρωί μέχρι τα ποτά το βράδυ.

A for Athens

α

To roof bar του ξενοδοχείου A for Athens μπήκε αμέσως στις καρδιές και τις ατζέντες των Αθηναίων. Άλλωστε, με θέα στην Ακρόπολη, την Πλάκα και την πλατεία Μοναστηρακίου, ποιος δε θέλει να πιεί ένα κοκτέιλ;

Apolis

apolis

Η πολλών επιπέδων βεράντα του πολυχώρου Apolis στην Πετρούπολη είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε νησί, με χρώματα και αισθητική που παραπέμπουν σε διακοπές στις Κυκλάδες.

Couleur Locale

κουλερ

Τον τελευταίο χρόνο η κρυμμένη ταράτσα του Couleur Locale ανάμεσα στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι έχει γίνει ένα σίγουρο hot spot για τις καλοκαιρινές νύχτες.