Οινόραμα 2015Από φέτος το Οινόραμα συγχωνεύεται με την έκθεση Διονύσια και θα γίνεται κάθε χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο. Ταυτόχρονα το τμήμα του Οινοράματος που αφορούσε τον αμπελοοινικό εξοπλισμό αυτονομείται ως ξεχωριστή έκθεση που θα ονομάζεται Οινοτεχνία και θα οργανώνεται σε συμβατικό εκθεσιακό χώρο. Έτσι η Οινοτεχνία (που θα καλύπτει και τεχνολογίες ζυθοποιίας και ελαιουργίας), θα γίνει 8 με 10 Μαΐου 2015 στο MEC Παιανίας.

Το Οινόραμα εγκαινιάζει φέτος το Athens Wine Week, ένα σύνολο δράσεων που θα εκτυλίσσονται κάθε χρόνο για μία εβδομάδα, με αποκορύφωμα την ίδια την έκθεση. Δεκάδες εκδηλώσεις, με αφετηρία και με πρωταγωνιστή το κρασί, οργανώνονται σε όλη την πόλη φέρνοντας στο προσκήνιο τα καλύτερα ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά και τους δημιουργούς τους.

Το Οινόραμα 2015 θα γίνει στο στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, σε ένα χώρο που έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού. Πανέμορφες ψηλοτάβανες αίθουσες με φυσικό φωτισμό, εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεκάδες ξενοδοχεία και χώροι εστίασης σε απόσταση περπατήματος, εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για εκθέτες και επισκέπτες του Οινοράματος.

 

Οινόραμα 2015

Σάββατο 7, Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σάββατο και Κυριακή: καταναλωτές και επαγγελματίες

Δευτέρα: μόνο επαγγελματίες

Ώρες λειτουργίας: 10:00 με 19:00