Μέσα από τον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό του mixology, WORLD CLASS Bartender of the Year, αναδείχθηκαν πολλοί επαγγελματίες του χώρου, με πρώτο να είναι ο Orlando Marzo, από το διεθνώς αναγνωρισμένο εστιατόριο Lûmé στη Μελβούρνη.

Ο Orlando συναγωνίστηκε 10.000 bartenders που συμμετείχαν φέτος από όλο τον κόσμο και εξελίχθηκε σε πέντε ηπείρους, ενώ διήρκεσε έξι μήνες και συμπεριλάμβανε εκατοντάδες δοκιμασίες και αμέτρητα cocktails. Ο Παγκόσμιος τελικός διήρκεσε τέσσερις ημέρες, κορυφώνοντας την αγωνία του διαγωνισμού, όπου 56 από τους καλύτερους bartender στον κόσμο ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην παγκόσμια πολιτιστική πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο.

Πώς όμως ένας bartender από την Αυστραλία κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του Bartender of the Year; Πολύ απλά, το κλειδί ήταν η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την υποστήριξη της υπέροχης ομάδας του που βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του Lûmé, στο οποίο και εργάζεται.

Μπορεί ο Παγκόσμιος Τελικός του World Class με την ολοκλήρωσή του να σηματοδοτεί το τέλος της διαγωνιστικής χρονιάς, αλλά ο Orlando έχει μπροστά του να διανύσει μία εκπληκτική χρονιά με ξεχωριστές εμπειρίες. Εκπροσωπώντας την Diageo πρόκειται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, φτιάχνοντας μοναδικά cocktails σε εξωτικούς προορισμούς και να εκτελέσει χρέη κριτή σε μια πληθώρα διαγωνισμών World Class που θα τρέξουν αρχικά σε εθνικό επίπεδο. Επίσης πρόκειται να γίνει το δέκατο μέλος της ελίτ του WORLD CLASS Hall of Fame.