Σε δημοσίευμα του independent.ie, ο Gordon Ramsay αποκαλύπτει στους καταναλωτές τι δεν πρέπει να παραγγέλνουν ποτέ από ένα εστιατόριο.

Σύμφωνα με τον Chef, το πιάτο που καλό είναι να αποφεύγουμε είναι η “σούπα της ημέρας”, η οποία -όπως αναφέρει- είναι σπάνια ημέρας και μάλλον θα τη λέγαμε “σούπα του μήνα”, καθώς συνήθως νέα υλικά προστίθενται στη σούπα, που έμεινε από προηγούμενη ημέρα, και αυτή είναι μία διαδικασία, που μπορεί να κρατήσει για ημέρες, μέχρι το εστιατόριο να φτιάξει νέα σούπα από την αρχή.

Επίσης, σύμφωνα με τον Chef, καλό θα ήταν να ζητάμε από τους σερβιτόρους να μας προτείνουν πιάτο, καθώς οι σερβιτόροι συνηθίζουν να δοκιμάζουν τα περισσότερα πιάτα του μενού και έχουν μια εικόνα, και -όπως δήλωσε ο ίδιος- του έχουν κάνει πολλές καλές προτάσεις.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δήλωσε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η χειρότερη ημέρα του χρόνου για να βγεις έξω, καθώς μία πολυάσχολη κουζίνα δεν θα έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ είναι πιο ρομαντικό να μαγειρεύεις σπίτι μαζί με ένα μπουκάλι κρασί.