Το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί για 5η συνεχόμενη χρονιά τους ταλαντούχους bartenders του, στον ετήσιο Παγκόσμιο Διαγωνισμό BARocker.

Οι Hard Rock bartenders από όλο τον κόσμο καλούνται να αναδείξουν τις ικανότητές τους στο bartending, τόσο σε τοπικό όσο και σε regional επίπεδο, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο του καλύτερου Hard Rock BARocker 2017!

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, το Hard Rock Cafe Athens θα φιλοξενήσει την πρώτη φάση του διαγωνισμού, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους bartenders του, που θα μπουν για τα καλά στο κλίμα της αναμέτρησης, δημιουργώντας μια σειρά από cocktails, που θα δοκιμάσουν τη γνώση τους στις συνταγές, τη γεύση, την ακρίβεια, την ταχύτητα, την φαντασία, τη δεξιοτεχνία και τη συνολική παρουσίαση!

Τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, που θα προκριθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα αναδείξει η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους ειδικούς στο χώρο: Νικόλ Κομοδίκη – Beverage Specialist, Μιχάλη Παπαζήση – Flair Bartending Instructor, Bar Academy και Αλέξανδρο Μακρίδη από τη Red Bull.