• Home
  • CABARE – The Cafe Bar Restaurant Magazine
    Περιοδικό για τον Επαγγελματία της Καφεστίασης
  • CABARE -The Cafe Bar Restaurant Magazine:

    Συμπληρώστε τη φόρμα για να το λαμβάνετε Δωρεάν!
  • Privacy Policy
  • Αγγελίες Εργασίας σε Cafe Bar Restaurant
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ
  • ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ: CABARE – CAFE / BAR / RESTAURANT – Magazine
  • Επικοινωνία
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ONLINE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
  • Εμείς
Περιοδικό CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
Περιοδικό CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης


MENUMENU
  • FOOD & DRINK TRENDS
  • MARKETING
  • MANAGEMENT
  • ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • DESIGN
  • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  • ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
  • ΕΝΤΥΠΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
  • ΕΝΤΥΠΟ: ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ
  • ΕΝΤΥΠΟ: ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ

Ρέθυμνο: Ευελπιστεί σε «άνοιξη» η εστίαση

CABARE magazine 6 Απριλίου, 2016 Ρέθυμνο: Ευελπιστεί σε «άνοιξη» η εστίαση2016-04-06T12:27:06+03:00 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

goodnet.gr*

ρεθυμνοΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 

Στην «άνοιξη» που αναμένεται να φέρει η περίοδος του Πάσχα και η νέα τουριστική σεζόν ελπίζουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες στην εστίαση στο Ρέθυμνο, που βγαίνουν «λαβωμένοι» τη φετινή χρονιά, μετά τη δύσκολη χειμερινή περίοδο, καθώς αρκετοί είδαν τους τζίρους τους να συρρικνώνονται δραματικά.Την ίδια ώρα οι πρώτοι επισκέπτες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην πόλη του Ρεθύμνου, με το «άνοιγμα» της νέας τουριστικής περιόδου, δεν μεταβάλλουν προς το παρόν το κλίμα ύφεσης στις τοπικές επιχειρήσεις. Παρόλα αυτά οι επαγγελματίες παραμένουν αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική περίοδο, κάτι που, όπως επισημαίνουν, προϋποθέτει σταθερότητα και ηρεμία στο εσωτερικό της χώρας.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα:

  • Οι πέντε κανόνες για την εστίασηΟι πέντε κανόνες για την εστίαση
  • Ανοίγει στις 25 Μαΐου η εστίασηΑνοίγει στις 25 Μαΐου η εστίαση
  • Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στην ΕστίασηΠρογράμματα κατάρτισης εργαζομένων στην Εστίαση
  • Διαβάστε το CABARE Magazine – Άνοιξη 2019!Διαβάστε το CABARE Magazine – Άνοιξη 2019!



εστίαση
« Ο CEO που επιβλέπει 50 εστιατόρια και …τρώει 4.000 θερμίδες ημερησίως
Έσοδα Ναι. Περικοπές Όχι »

NEWSLETTER & SOCIAL MEDIA

Διαβάστε εδώ το Τεύχος Χειμώνα του CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine (Πατήστε στο εξώφυλλο!)

Διαβάστε τα τεύχη μας:

  • CABARE Magazine – Καλοκαίρι 2020
  • CABARE Magazine – Χειμώνας 2020
  • CABARE Magazine – Φθινόπωρο 2019
  • CABARE Magazine – Άνοιξη 2019




Αναζήτηση Περιεχομένου




Εγγραφή στο Newsletter

Πατήστε εδώ για να Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Follow Us

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ

*ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ*
ΔΟΜΗΣΗ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΠΛΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕΝΟΥ
ΚΑΦΕΔΕΣ – ΠΟΤΑ – ΤΡΟΦΙΜΑ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ – ΥΦΑΣΜΑΤΑ
ΠΙΣΙΝΕΣ – ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ – ΣΚΙΑΣΗ
ΣΚΕΥΗ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – SOFTWARE

  • CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
    Περιοδικό για τον Επαγγελματία της Καφεστίασης
  • ONLINE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: Διαφημιστείτε (Τιμοκατάλογος & Επισκεψιμότητα)
  • ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: Διαφημιστείτε (Τιμοκατάλογος & Στοιχεία Κυκλοφορίας)
  • ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: Δωρεάν Συνδρομές
  • Επικοινωνία
Karagouni Media - © 1994 - 2020. All rights reserved
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ