Τώρα με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παντού βλέπουμε για ρομαντικά μενού. Ποιο είναι, όμως, το πιο ακριβό ρομαντικό δείπνο στον κόσμο;

Στη Σιγκαπούρη μπορείτε να απολαύσετε την πιο ακριβή γαστρονομική εμπειρία, αρκεί να έχετε 1, 8 εκατομμύρια ευρώ. Το πανάκριβο δείπνο, συνολικής διάρκειας 8 ωρών, το προσφέρει το εστιατόριο CÉ LA VI Singapore, που βρίσκεται στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη.

Η τιμή του εκτοξεύεται τόσο λόγω του μενού, όσο και της συνολικής εμπειρίας που ζουν οι πελάτες. Το γεύμα, φυσικά, είναι gourmet με πιάτα από διεθνή κουζίνα με σολομό, χαβιάρι, περιστέρια και  στρείδια με αφρό σαμπάνιας συνοδευόμενα από πανάκριβα κρασιά παλαίωσης 44 έως και 55 ετών. Εκτός από το ίδιο το δείπνο, ωστόσο, η βραδιά είναι μια μοναδική εμπειρία.

Όλα ξεκινούν με μία πτήση με ελικόπτερο, διάρκειας 45 λεπτών πάνω από την πόλη της Σιγκαπούρης, συνεχίζεται με βόλτα με Rolls Royce και έπειτα ακολουθεί μία  μίνι κρουαζιέρα με ιδιωτικό υπερπολυτελές σκάφος. Όταν οι πελάτες φτάσουν στην ταράτσα του CÉ LA VI Singapore βλέπουν το χώρο στολισμένο με 10.000 κόκκινα τριαντάφυλλα και διακόσμηση βασισμένη στο προσωπικό γούστο του πελάτη που έχει κλείσει το δείπνο και, μάλιστα, φεύγοντας τα έπιπλα αυτά ανήκουν στον πελάτη και μεταφέρονται στον προσωπικό του χώρου. Ακολουθεί το 18 πιάτων δείπνο υπό το ήχο live μουσικής και η βραδιά ολοκληρώνεται με  την εμφάνιση ενός πανάκριβου δαχτυλιδιού με μπλε διαμάντι από την εταιρία World of Diamonds Group, η οποία διοργανώνει και όλο το βράδυ.