Ο θεσμός γευσιγνωσίας Χρυσοί Σκούφοι γιόρτασε φέτος τα 30 χρόνια και κορυφώθηκε με την απονομή των γαστρονομικών διακρίσεων Top Notch 2023. Στη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας που διοργανώνει το Αθηνόραμα κι αναδεικνύει τους βασιλιάδες της σίτισης, τα εστιατόρια Παπαϊωάννου ήταν εκεί. Από τη λίστα των 50 καταξιωμένων εστιατορίων από όλη την Ελλάδα που βραβεύτηκαν φέτος με την τιμητική διάκριση Top Notch, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εστιατόρια Παπαϊωάννου στη Βουλιαγμένη και στην Κηφισιά επισφραγίζοντας με ακόμα μία διάκριση την ήδη επιτυχημένη πορεία τους.

Συνώνυμα με το εκλεκτό ψάρι και τα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα signature εστιατόρια αποτελούν σημείο αναφοράς της εκλεκτής ψαροφαγίας κι έχουν βρει τη θέση τους στην υψηλή γαστρονομία της χώρας. Με σεβασμό στη βιωσιμότητα και την εποχικότητα, το μενού των εστιατορίων Παπαϊωάννου εστιάζει στις αυθεντικές γεύσεις και την εξαιρετική ποιότητα της πρώτης ύλης.

Από το κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα όπου στεγάζεται το εστιατόριο της Κηφισιάς μέχρι το φιλόξενο χώρο της Βουλιαγμένης που αγναντεύει στο απέραντο γαλάζιο, το γαστρονομικό ταξίδι των Παπαϊωάννου παντρεύει τη μαγειρική δημιουργικότητα με το εμπνευσμένο design προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία γευστικής και αισθητικής απόλαυσης.

Τα εστιατόρια Παπαϊωάννου ανήκουν στη διαχείριση του ομίλου S-One Hospitality που ηγείται στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας.