Τα αστέρια Michelin δεν κοιτούν σύνορα και τοποθεσίες, αφού το μόνο που αρκεί είναι η εμπειρία του φαγητού και της εξυπηρέτησης να είναι μοναδική.

michelin

Έτσι, ένα διαφορετικό εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στη μέση του πουθενά, περιτριγυρισμένο από καταπράσινα χρώματα και φυσικά στοιχεία, μακριά από τα πολλά και περιττά βλέμματα βραβεύθηκε επάξια.

Πρόκειται για το εστιατόριο Koks, στη μέση μιας έρημης, καταπράσινης κοιλάδας. Το εστιατόριο αυτό σερβίρει μόνο τα προϊόντα που βγάζει η γη και η θάλασσα των νησιών Φερόε. Το ταπεινό αυτό εστιατόριο που εστιάζει στα φυσικά και φρέσκα υλικά, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον τόπο του, φαίνεται να προσφέρει, πέρα από μαθήματα ήθους σε πολλούς επαγγελματίες του χώρου, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες αντάξιες του οδηγού Michelin.