Με πολύ συναρπαστικό τρόπο, το βραβευμένο παριζιάνικο μπαρ «Danico» αποκάλυψε τη νέα του σειρά μενού εμπνευσμένη από ταξίδια «Xplorer» – με το πρώτο του μενού να βασίζεται στα άγνωστα και γηγενή συστατικά της Ινδονησίας.

Αντλώντας έμπνευση από τις επισκέψεις του σε μερικά από τα κορυφαία μπαρ του κόσμου, ο βαρέων βαρών της βιομηχανίας Nico de Soto επιμελήθηκε με μαεστρία το εννοιολογικό μενού του Danico για να αναδείξει τις αγαπημένες του περιοχές του κόσμου. Η «Ινδονησία» είναι η πρώτη σε μια σειρά περιοχών.

Το Danico, το διάσημο μπαρ στο 1 διαμέρισμα του Παρισιού, αποκάλυψε τη νέα ιδέα δημιουργίας μενού, μια σειρά μενού εμπνευσμένων από τα παγκόσμια ταξίδια του διεθνούς φήμης Nico de Soto, που λανσάρονται με την Ινδονησία. Η νέα λίστα των 12 κοκτέιλ χρησιμοποιεί άγνωστα και συχνά παρεξηγημένα μπαχαρικά και συστατικά της Ινδονησίας για να μεταφέρει τους επισκέπτες στους τροπικούς προορισμούς με κοκτέιλ που προκαλούν αίσθηση.

Αντλώντας έμπνευση από τις επισκέψεις του σε μερικά από τα κορυφαία μπαρ του κόσμου, ο de Soto έχει επιμεληθεί με μαεστρία το εννοιολογικό μενού του Danico για να αναδείξει τις αγαπημένες του περιοχές στον κόσμο. Η «Ινδονησία» είναι η πρώτη από μια σειρά περιοχών που ενέπνευσε την ιδέα του μενού στο βραβευμένο Danico. Συνδυάζοντας την έντονη στάση των επιρροών του Nico’s Lower-East-Side στη Νέα Υόρκη με την avant-garde προσέγγισή του στη μιξολογία με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό και τους υπέροχους εσωτερικούς χώρους του πρώην εμβληματικού καταστήματος Jean-Paul Gaultier, το Danico τοποθετήθηκε στο #85 της εκτεταμένης λίστας του The World με τα 50 καλύτερα μπαρ 2022.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια ποικιλία από κοκτέιλ, όπως το Tipsy Luwak, εμπνευσμένο από τις κλασικές γεύσεις της ινδονησιακής κουζίνας, το οποίο συνδυάζει το ιαπωνικό ουίσκι «Nikka» από το Barrel με γάλα καρύδας, αβοκάντο, σιρόπι pandan & εσπρέσο που προσφέρει στους επισκέπτες μια απολαυστική κρεμώδη αίσθηση στο στόμα και αξέχαστο φινίρισμα με ξηρούς καρπούς. Για όσους αναζητούν μια μεταξένια απαλή υφή και αίσθηση ευφορίας στη γεύση, το Nasi Goreng, εμπνευσμένο από το ινδονησιακό πιάτο stir-fry, προσφέρει στους επισκέπτες μια αισθησιακή ζούγκλα, εμποτίζοντας το Shochu 3S με μπαχαρικό σιροπιού Nasi Goreng, μεταξένιο τόφου και ένα ολόκληρο αυγό. Εμπνευσμένο από τον τροπικό και πικάντικο τόνο της ινδονησιακής επιρροής στα τρόφιμα και τα ποτά, το Spicy Soto παρέχει ακριβώς αυτό, έναν τέλειο συνδυασμό από ρούμι Mount Gay Black Barrel εμποτισμένο με μπαχαρικά, λάιμ, ξινόχονδρο και πιπέρι φάντασμα.

Το Danico είναι το παριζιάνικο μπαρ που στεγάζεται στο πρώην εμβληματικό κατάστημα Jean-Paul Gaultier, που ιδρύθηκε από τον διεθνούς φήμης μεγιστάνα του μπαρ Nico de Soto. Μπορεί να υπερηφανεύεται για τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους σε στυλ speakeasy και το μαρμάρινο μπαρ με ψαροκόκκαλο και παίζει με την ανδρεία των εξαιρετικών tailor-made κοκτέιλ. Ο Julien Ross γνώρισε τον Nico de Soto το 2010 στη Νέα Υόρκη και έκτοτε δεν έχουν εγκαταλείψει ο ένας τον άλλον. Έφεραν τη στάση τους στο Lower East Side στη Νέα Υόρκη και άνοιξαν το Danico, το κοκτέιλ μπαρ 45 θέσεων που κρύβεται πίσω από το Daroco, το μεγάλο, ελαφρύ ιταλικό εστιατόριο 180 θέσεων.