cnn.gr*

Υπάρχει κάποιος που δεν τρώει το μαγειρευτό φαγητό της γιαγιάς του; Ελάχιστοι. Πολλά από τα πιάτα των γιαγιάδων μας δε συγκρίνονται ακόμα και με τα πιάτα των καλύτερων σεφ.

Ο ιδιοκτήτης του Enoteca Maria, Jody Scaravella στο Staten Island έχει προσλάβει αποκλειστικά και μόνο γιαγιάδες για την κουζίνα του εστιατορίου του.

«Κάθε μέρα υπάρχουν στην κουζίνα δυο γιαγιάδες. Η μια είναι Ιταλίδα. Η δεύτερη από κάποια άλλη χώρα», δήλωσε ο Scaravella.


(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: cnn.gr