Σε μια λαμπερή βραδιά στην αίθουσα Grand Ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία βραβεύτηκαν τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα και τον Alpha Guide.

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την έμπειρη και δυνατή ομάδα του απέσπασε ένα Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και ένα  Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George.

Συγκεκριμένα, το GB Roof Garden Restaurant με Chef de Cuisine τον χαρισματικό Αστέριο Κουστούδη απέσπασε Χρυσό Σκούφο για την Μοντέρνα Διεθνή Κουζίνα του και το Tudor Hall Restaurant με Chef de Cuisine τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Κοσκινά βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα εστιατόρια που προσφέρουν Ελληνική Κουζίνα.

 

 

Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall διαθέτουν μενού που αποπνέουν υψηλό επίπεδο κουζίνας και κάθε πιάτο που σερβίρεται αποκαλύπτει το υψηλό επίπεδο της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του.