Μία ακόμα τιμητική διάκριση για το Lycabettus Restaurant του ξενοδοχείου Andronis Luxury Suites (Οία, Σαντορίνη) και τον όμιλο Andronis Exclusive.

Το εστιατόριο βραβεύτηκε με το Χρυσό Σκούφο στη κατηγορία μοντέρνα διεθνής κουζίνα για τις δημιουργίες του σεφ Παύλου Κυριάκη, ο οποίος καταφέρνει να διατηρεί ψηλά το γαστρονομικό πήχη στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου με μια μοντέρνα κουζίνα με ελληνικές και μεσογειακές αποχρώσεις.

Κορυφαίο πιάτο: Αστακός ποσέ με κρέμα πράσινης πιπεριάς σε ζωμό από αστακό και σπαράγγια.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία το βράδυ της Δευτέρας 13/2, σε μία λαμπρή τελετή για τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.