Χρυσοί ΣκούφοιΟι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Στην βραδιά αυτή επικράτησε η κερκυραϊκή αύρα, αφού, για άλλη μια φορά, στην κορυφή των Χρυσών Σκούφων βρέθηκε το «Etrusco», ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας για το 2019, με βαθμολογία 17/20.

 

Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν από κοινού τρία εστιατόρια της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα η «Σπονδή», το «Varoulko Seaside» και το «Botrini’s» με βαθμολογία 16/20.

 

Αναλυτικά, οι Χρυσοί Σκούφοι απονεμήθηκαν στα παρακάτω εστιατόρια:

Χρυσοί Σκούφοι

Etrusco, Κέρκυρα, 17/20 και δύο σκούφοι
Botrini’s, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Σπονδή, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Varoulko Seaside, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Fresco, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Lycabettus, Σαντορίνη, 15,5/20 και ένας σκούφος
Matsuhisa Μύκονος, Μύκονος, 15,5/20 και ένας σκούφος
Premiere, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
Squirrel, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Treehouse, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Tudor Hall, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
Aleria, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Alfredo’s Grand Dining, Θεσσαλονίκη, 15/20 και ένας σκούφος
Calypso, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
CTC, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Διόνυσος, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
GB Roof Garden, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Grandma’s, Ίος, 15/20 και ένας σκούφος
Hytra, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Κουκούμαβλος, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
La Veranda, Μύκονος, 15/20 και ένας σκούφος
Matsuhisa Athens, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Noble Gourmet Restaurant, Ρόδος, 15/20 και ένας σκούφος
Ντομάτα, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος
Ovac, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
Patio, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Σελήνη, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
Water Restaurant, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος.

Το βραβείο κοινού απονεμήθηκε στο εστιατόριο «Χαρούπι» της Θεσσαλονίκης.