Στις αρχές του 2020 προγραμματιζόταν το Funky Gourmet να αλλάξει στέγη και να μεταφερθεί στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Hilton, ώστε να υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες τον Ιούνιο.

 

Συγκεκριμένα, στις 2 Φεβρουαρίου θα έκλεινε το Galaxy του Hilton, για δύο μήνες, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προετοιμασίας για την υποδοχή του Funky Gourmet.

Σε ανακοίνωση του εστιατόριου, ενημερωθήκαμε πως η άφιξη του Funky Gourmet στο Hilton αναβάλλεται.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση.

“Όλοι αντιμετωπίζουμε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση λόγω των ατυχών εξελίξεων του COVID-19. Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την ευημερία της κοινότητας και να στηρίξουμε όλους τους κανονισμούς για τον περιορισμό της κοινωνικής αλληλεπίδρασης για να συμβάλουμε στις προσπάθειες περιορισμού του ιού.

Ως εκ τούτου, το άνοιγμα του νέου μας εστιατορίου στο κτίριο του Hilton Athens, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2020, αναβάλλεται επί του παρόντος μέχρι την επόμενη ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συνεχίσουμε την έρευνα και την ανάπτυξή μας, προκειμένου να εξελιχθούμε και να προετοιμαστούμε να σας καλωσορίσουμε στο νέο μας εστιατόριο.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα τελειώσει σύντομα και ευχόμαστε όλοι να ξεπεράσουν αυτήν την τεράστια πρόκληση με τις λιγότερες πιθανές ζημιές.”