Με τεράστια επιτυχία, πέραν της προσδοκώμενης έγινε η εκδήλωση στο Γαλαξίδι Ρουμελιώτικη κουζίνα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Και ως γιορτή, και ως εμπορική συγκέντρωση, και ως τουριστικό – μαγειρικό γεγονός, με πολλές ενεργές συμμετοχές προσωπικοτήτων, ξενοδόχων, καταστηματαρχών, φορέων τοπικών αρχών αλλά και απλό κόσμο που έτυχε να επισκεφτούν το Γαλαξίδι, στις 03.05.15, ημέρα Κυριακή.

Η ElectroluxProfessional στα πλαίσια του προγράμματός της CookingTour / Εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ο βασικός υποστηρικτής και χορηγός για την πραγματοποίηση του 2ου γαστρονομικού αυτού γεγονότος, γιορτής της Ρουμελιώτικης κουζίνας. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό το γεγονός θα καθιερωθεί με την σύμπραξή μας και υποστήριξή μας ως θεσμικό / τοπικό γεγονός.

“Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια που μέσα από την κορυφαία τεχνογνωσία, τεχνολογία αιχμής και μοναδική ποιότητα που έχουμε παγκοσμίως, παρέχουμε ωφέλειες στην καθημερινή δουλειά των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία διαμέσου αυτών των ζωντανών εκδηλώσεων” ανέφερε ο κύριος Σχοινάς Γιώργος ProductManager της ElectroluxProfessional.

“Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές της τοπικής σχολής και τους επιχειρηματίες κάνοντας την εργασία τους πιο αποδοτική, πιο οικονομική, πιο ασφαλή, όπως κανείς άλλος δεν μπορεί” ανέφερε ο κύριος

Πάρτσος Χρήστος CountryManager της ElectroluxProfessional σε ερωτήσεις κατά την διάρκεια του event.

Συνεχίζουμε το CookingTour στην χώρα μας. Επόμενος σταθμός είναι – πριν τις θερινές διακοπές – η Μυτιλήνη.

 

Electrolux Professional CookingTour      CookingTour

Electrolux Professional CookingTour      CookingTour